Metresler'de İki Büyük Buluşma! Karmaşık İlişkiler Bu Dizide Can Bulacak! O İsimler Kadroda

FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Güney Kore yapımı Mistresses uyarlaması olan Yalancı ve Mumları oyuncu kadrosu belirginlik kazanıyor. Med Yapım tarafından projelendirilen ve adı Metresler olarak bilinen diziye iki bomba isim transfer edilmesi takipçilerin şimdiden heyecanlanmasına neden oluyor.

Yasak Elma, Baraj, Kadın gibi birçok projede imzası olan Med Yapım yeni dizisi Yalancı ve Mumları konusunda hazırlıklarını daha da genişletiyor. Güney Kore yapımı Mistresses dizisinden uyarlanan yapımda yer alacak oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belirginlik kazanmaya başlıyor. Ve şimdiden diziye yapılan iki bomba transfer büyük ses getirmeye yetiyor.

Daha öncesinde geçtiğimiz haftalarda Med Yapım tarafından yapılan açıklamada Güney Kore yapımı Mistresses’in Türkiye’ye uyarlanacağı ve daha sonrasında da dizinin isminin de Yalancı ve Mumları olarak kabul edildiği duyurulmuştu. Dört kadının çalkantılı hayat hikayesinin konu alınacağı Yalancı ve Mumları için iki oyuncunun isimlerinin belirlendiği dile getirildi.

Metresler'de İki Büyük Buluşma! Karmaşık İlişkiler Bu Dizide Can Bulacak! O İsimler Kadroda

Ekranlarda yakın zamanlarda gösterime giriş yapacak Yalancı ve Mumları dizisi için gündeme gelen ilk oyuncu Ceren Monay oldu. O Hayat Benim dizisinde kendisine hayran kitlesi kazandıran ve daha öncesinde de Avlu’da Azra karakterine hayat vermiş oyuncu sergilediği performans ile son olarak Exxen’de Olağan Şüpheliler adlı yapımda oynadı.

Diğer bir oyuncu ise Feyyaz Duman oldu. Başrollerinde Özge Özpirinçci ile birlikte rol aldıkları Kadın dizisinde Arif karakterine hayat veren Duman, adeta herkesin gönlünü bir kez daha fethetmişti. Duman son olarak bu kez de Baraj dizisinde rol almıştı.

Metresler'de İki Büyük Buluşma! Karmaşık İlişkiler Bu Dizide Can Bulacak! O İsimler Kadroda - Resim : 2

Orijinal ismi Mistresses olan Yalancı ve Mumları dizisinin konusunda, 30’lu yaşlarda dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu almaktadır. 12 bölüm halinde çekilen dizi 2018 senesinde Güney Kore televizyonlarda yayınlanmıştı.

Metresler'de İki Büyük Buluşma! Karmaşık İlişkiler Bu Dizide Can Bulacak! O İsimler Kadroda ile ilgili etiketler Mistresses Yalancı ve Mumları Ceren Monay feyyaz duman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.