Aslı Şen'in umrede ürün reklamı yapması tepki çekti

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen'in gelini, cemiyet hayatının tanınmış simalarından Aslı Şen 6'ncı kez umreye gitti. İş insanı Aslı Şen, Kabe’ye karşı kremlerinin reklamını yapınca tepki yağmuruna tutuldu.

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in küçük gelini ve Metin Şen'in eşi Aslı Şen, umreye gitti. Aslı Şen'in umreden krem reklamı yapması ise sosyal medyada gündem oldu.

Umre ziyareti sırasında kendi markasının reklamını yapan Aslı Şen'e tepki yağdı. Aslı Şen'in paylaşımını görenler, "Umrede de reklam yapmazsın", "Ben utandım", ''Dünya malı dünyada kalır'' yorumları yağdı.

Kutsal topraklardan paylaşım yapan Aslı Şen "Allah her isteyene nasip etsin inşallah. İnsanın gönlüne buranın sevdası düşünce, ne iş dinliyor ne başka bir şey. Hem dualarımdan eksik olmayan ve Allah'a emanet ettiklerim var. Onlara bol bol dua ettim, arayabildiklerimi aradım. Bir de Allah'a havale ettiklerim var tabii" ifadelerini kullandı.


Aslı Şen daha sonra ise arkaya Kabe'yi alarak markasının reklamını yaptı. Sosyetik isme bu paylaşımından dolayı tepki yağdı.

İşte Aslı Şen'in gündem olan o paylaşımı:

Aslı Şen'in umrede ürün reklamı yapması tepki çekti - Resim : 2

Aslı Şen'in umrede ürün reklamı yapması tepki çekti ile ilgili etiketler Aslı Şen Umre Kabe Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.