Sosyetik güzel Aslı Şen skandala doymuyor

Geçtiğimiz haftalarda altıncı kez umreye giden soyetik güzel Aslı Şen yaptığı paylaşımla tepki çekmişti. Kabe’ye karşı kremlerinin reklamını yapan Aslı Şen eleştirilerin hedefi olmuştu. Yapılan olumsuz yorumlara kulak tıkayan Şen şimdi de Umre'de taktığı başörtüsünün reklamını yaptı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'in gelini ve Metin Şen'in eşi Aslı Şen bu yıl da kural bozmamış ve altıncı kez kutsal toprakları ziyaret etmişti. Sosyetenin tanınmış isimlerinden Alı Şen, Kabe’ye karşı kremlerinin reklamını yapınca tepki yağmuruna tutulmuştu.

aslı şen

ÖNCE KREM ARDINDAN DA BAŞÖRTÜSÜ REKLAMI YAPTI


"Umrede de reklam yapmazsın", "Ben utandım", ''Dünya malı dünyada kalır'' gibi eleştiriler karşısında sessiz kalan Şen yeni bir skandala imza attı. Umre'de çekilen bir karesini binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasının hikaye bölümünden yayınlayan sosyetik güzel, bu kez de taktığı başörtüsünün reklamını yaptı.

Aslı Şen ''Başörtümü soran binlerce kişiye yanıt vermemiştim. Polemikler biraz azalsın istedim. Buyrun linki'' notuyla yaptığı bu paylaşımıyla ''Bu kadar da olmaz!'' dedirtti.

aslı şen

Aslı Şen'in taktığı başörtünün fiyatının ise 355 TL olduğu öğrenildi.

 

Sosyetik güzel Aslı Şen skandala doymuyor ile ilgili etiketler Aslı Şen Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.