Meteoroloji ve Vali Yerlikaya'dan İstanbul için yoğun kar yağışı uyarısı! İşte başlayacağı ve biteceği tarih...

Meteoroloji, İstanbul için yeni bir kar yağışı uyarısı yayınladı. Yapılan açıklamada kar yağışının yoğun olacağı belirtilerek, 18 Mart (yarın) sabah 05.00 sıralarında kar yağışının başlayacağını ve 20 Mart saat 12.00'de sona ereceğini duyurdu. İstanbul Valisi Yerlikaya da "Tedbirli olalım" diyerek iki güne dikkat çekti.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre İstanbul'da yarın sabaha karşı kar yağışı başlayacak, cumartesi günü ise etkisini artıracak görülecek.

KAR YAĞIŞI YARIN SABAHA KARŞI BAŞLAYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün "İstanbul’da kuvvetli kar yağışları bekleniyor!" başlığıyla yayımladığı uyarı şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; 18.03.2021 Cuma gününden itibaren İstanbul’da aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Cumartesi günü kar yağışlarının etkisini daha da arttırarak Pazar günü öğle saatlerine kadar iç ve yüksek kesimleri ağırlıklı olmak üzere yer yer yoğun olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

 

VALİ YERLİKAYA İKİ GÜNE DİKKAT ÇEKTİ: TEDBİRLİ OLALIM

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya beklenen kar yağışı ile ilgili uyarıda bulundu.

Yerlikaya Twitter’dan yaptığı paylaşımda, "18 Mart Cuma günü İstanbul’da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Kar yağışlarının cumartesi günü etkisini artırarak devam etmesi öngörülüyor. Dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım." ifadelerini kullandı.

Meteoroloji ve Vali Yerlikaya'dan İstanbul için yoğun kar yağışı uyarısı! İşte başlayacağı ve biteceği tarih... ile ilgili etiketler Meteoroloji İstanbul kar Yağış yoğun
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.