Meteoroloji ters köşe etti! Dondurucu soğuklar kapıda! Yaz havası işte o gün sona erecek!

Bu yıl Ramazan bayramı ile başlayan sıcak havaların etkisi kısa sürecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Türkiye'ye yeni soğuk hava dalgası giriş yapacak. Kara kışın derinden hissedileceği o soğuk günler için kritik gün verildi.

Meteorolojiden “Dondurucu soğuklar geliyor” uyarısı yapıldı. Herkes şaşkın! Bahar aylarına girildiği ve yaz mevsimine kapıların aralandığı bugünlerde yeniden soğuk hava dalgasının etkisine girilecek. Bu kez kar, tipi, fırtına üç koldan etrafı saracak.

 Yapılan açıklamada kutuplardan gelecek soğuk havanın etkisini Türkiye'yi beyaza bürüyerek etkisini göstereceği ifade edildi.

 Yazlıklar çıkarıldı. Kışlıklar bazaltına dizildi. Yaz hazırlıkları tam başlamışken meteorolojiden yeni bir uyarı geldi. Kötü havalar önümüzdeki günlerde yeniden etkisini hissettirecek. Yağmurlu havanın etkisi dondurucusu soğuklarla beraber kar ve tipi beraberinde gelecek. Meteoroloji işte o kritik tarihi açıkladı.

 SOĞUKLAR O GÜN YENİDEN GERİ GELİYOR!

Meteoroloji ters köşe etti! Dondurucu soğuklar kapıda! Yaz havası işte o gün sona erecek!

Türkiye'nin Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasına yeniden giriş yapacağı o tarih 27 Nisan olarak duyuruldu. Vatandaşlar o kritik gün için uyarıldı. 27 Nisan Perşembe günü hava şartları eski koşullarına geri dönüyor. Dondurucu soğuklar kapıda. Bu haber “Soğukçulara müjde” başlığı ile Twitter'da duyuruldu.

 TATİL PLANLARI ERTELENDİ!

Ramazan Bayramı'nda tam bayram havası yaşandı. Ramazan'ın 2. ve 3. günü yaz havasını aratmayacak sıcaklıklar vatandaşı memnun etti. Öyle ki tatil planları yapılmaya başlandı. Yazlık kıyafetlerin öne çıktığı ve kışlıkların kaldırıldığı Bahar havasının derinden hissettirdiği bu günlerde bu durumun kısa süreceği paylaşıldı.

 HAYALLERİ SUYA DÜŞÜREN PAYLAŞIM!

Baharın etkisi bu yıl tam olarak kendisini hissettiremiyor. Tam da doğalgazın kapatılarak ısıtıcılara elveda denecek bir dönemde yapılan yeni paylaşım ile beraber hayaller yeniden suya düştü.

 Yapılan o kar paylaşımında şu mesaja yer verildi:

 “Soğukçulara müjde! 27 Nisan Perşembe günü Balkanlar'dan yurdumuza soğuk havanın gelmesi tahmin edildi. Uludağ, Kartalkaya ve Kartepe gibi yerlerde kar ihtimali söz konusu. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.”

Meteoroloji ters köşe etti! Dondurucu soğuklar kapıda! Yaz havası işte o gün sona erecek! ile ilgili etiketler Meteoroloji
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.