Metaverse koptu geliyor! Kripto devinden 2022’de parlayacak altcoin piyasaları!

Kripto para piyasası devlerinden Crypto, 2022 yılında adını parlatacak olan altcoinleri listeledi. Açıklanan tahminlerde altcoin sektöründe yaşanacak bazı değişikliklerle endüstriye hakim olunabileceğinin altı çizildi. İşte, 2022’de parlayacak olan altcoinler…

Kripro para piyasasında tanıdık olan dünya devlerinde Crypto’nun son raporları doğrultusunda gelecek 2022 yılında kripto para endüstrisinde yaşanacak gelişmelerle beraber sektörde de belli başlı değişikliklerin olacağı ön görüldü. Uluslar arası alanda kripto para kullananların sayısının 1 milyara kadar yaklaşacağının altını çizen borsa devi, kriptoya olan ilginin görmezlikten gelinmesinin mümkün olamayacağından söz etti. 

Gelişmiş ülkelerde kripto varlıklar için net yasal ve vergi çerçevelerinin tasarlanması ön planda yer alırken buna paralel olarak yüksek oranda enflasyonist bir ekonomi ile beraber değer kaybeden bir para birimi ile karşı karşıya kalınacağından söz edildi.

Metaverse koptu geliyor! Kripto devinden 2022’de parlayacak altcoin piyasaları!

Kripto yeni yılda yatırım portföyleri için alternatif varlık sınıfında bir demirbaş olarak dikkatleri yeniden değerlenecek. 2021 yılında piyasaya sürülen ilk kripto ETF‘leri kapasitelerinin daha da önüne geçerek ve talepleri karşılayarak ana akım finans endüstrisi içerisinde yer alan hizmetleri entegre etmek adına yeni ortaklıklar arıyor.

Metaverse’nin 2021 yılında katlanarak büyüdüğü belirlenirken NFT’ler, oyunlar ve çevrimiçi kimlikler yardımıyla çevrimiçi kültürde evrimin yolu açıldı. GameFi/Play-to-Earn’in, geleneksel oyun stüdyolarının bu unsurları mevcut kadrolarına dahil etmek adına yarıştığı kripto alanına toplu dönüşüm için ana araçlardan biri olacağı öngörülmekte.

 

 

Metaverse koptu geliyor! Kripto devinden 2022’de parlayacak altcoin piyasaları! ile ilgili etiketler altcoin metaverse Crypto
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.