Mescid-i Aksa'da Kur'an-ı Kerim okurken gözaltına alınan Türk vatandaşı Özgecan Mutlu serbest bırakıldı!

Mescid-i Aksa'da Kur'an-ı Kerim okurken gözaltına alınan Türk vatandaşı serbest bırakıldı. Dışişleri ve Kudüs Başkonsolosluğu'nun konuyla yakından ilgilendiği belirtildi.

Son dakika haberi: İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da ibadet eden bir Türk vatandaşını gözaltına aldı. Özgecan Mutlu isimli Türk vatandaşı, Kur'an- Kerim okumasına izin verilmeyerek polis tarafından önce mescidden zorla çıkarıldı sonra da gözaltına alındı.

Görgü şahitlerinin aktardıklarına göre Özgecan Mutlu isimli Türk vatandaşı, Mescid-i Aksa'da, Rahmet Kapısı'nın önünde Kur'an-ı Kerim okurken İsrailli güvenlik güçleri, "Burada bekleyemezsiniz" dedi.

Özgecan Mutlu, yanındaki arkadaşıyla birlikte sadece Kur'an-ı Kerim okuduklarını, başka bir şey yapmadıklarını ifade etti.

Ardından İsrailli güvenlik güçleri, zor kullanarak Türk vatandaşını gözaltına aldı. O anlar kameralara yansıdı.

SERBEST BIRAKILDI

 Diplomatik kaynaklardan gelen son dakika bilgisine göre Mescid-i Aksa'da gözaltına alınan Türk vatandaşı serbest bırakıldı. Dışişleri ve Kudüs Başkonsolosluğu'nun konuyla yakından ilgilendiği belirtildi.

Mescid-i Aksa'da Kur'an-ı Kerim okurken gözaltına alınan Türk vatandaşı Özgecan Mutlu serbest bırakıldı! ile ilgili etiketler Mescid-i Aksa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.