Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu!

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli ikinci kez annelik sevincini yaşadı. Uzerli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ikinci çocuğu Lara Jemima'nın dünyaya geldiğini, "Baban ve ben ailemize katıldığın için çok mutluyuz" sözleriyle duyurdu.

Muhteşem Yüzyıl, Gecenin Kraliçesi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerle adını duyuran ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla ikinci kez anne olduğunu duyurdu. 

Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu!

Uzerli, doğumun ardından bebeğiyle çekildiği fotoğrafı yayınlayarak, "Canım Lily Koi... Lara Hemima, baban ve ben ailemezi katıldığın için çok mutluyuz" notunu düştü.

37 yaşındaki oyuncunun yaptığı paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi. 

Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu! - Resim : 2

Uzerli geçtiğimiz aylarda çektirdiği hamilelik pozlarıyla gündeme gelmişti. Berlin'de Amerikalı sevgilisiyle yaşayan Uzerli, ikinci kız bebeğine hamile olduğu haberini vermişti.

Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu! - Resim : 3

Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu! ile ilgili etiketler Meryem Uzerli Instagram Hamilelik doğum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.