Meryem dizisinin 9. bölümünde neler yaşandı?

Meryem dün akşam 9.bölümüyle ekrana geldi. İzleyenleri soluksuz bırakan dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren dikkat çeken dizinin son bölümünde Oktay'ın katil olduğunu öğrenen Beliz, bir karar vermek zorunda kaldı. Peki Meryem dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevilen televizyon serisinin konusu nedir? Detaylar haberimizde...

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı genç kızın babasının konuşarak geçmişle ilgili bir şeyler açıklayacağını gösterdi. Öte yandan Burcu'ya düzenlenen saldırıyı gören Güçlü ona yardım etmek isterken silahların hedefinde olacak ve beklemediği bir anda patlayan silah kendisini karnından yaralayacak. 27 Eylül Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yaşananlar neler? Meryem dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin konusu nedir? Detaylar haberimizde...

meryemdizi880

MERYEM DİZİSİ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Beliz, Oktay ile genç kızın konuşmalarına hastanedeyken tanık olmuştu. Oktay, suçu üstlenen kıza hala aşık olduğunu ve peşini bırakmayacağını dile getirmişti. Masum olan kız bu ilişkiye devam etmek istememesine karşı onu zorlamaya çalışmıştı. Beliz duydukları karşısında büyük bir üzüntü duymuş, onu bu ilişkinin dışında bırakabilmek için plan yapmıştı. Oktay’ın annesinin yardımıyla, Oktay’a tuzak kurmuş ve gece birliktelerken genç kızın baskınına uğramışlardı.

Genç kız gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar. Oktay’a karşı azalan güveni iyice biten masum kız, kendisini kandırmasını kabullenemez. Yaşananlar nedeniyle çektiği acı, Oktay’ın yüzünde tokat olarak patlar. Akça, Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kazada artık Savaş’ın daha fazla acı çekmesini istemez. Gerçekleri açıklamak için M. Akça ile Savaş bir araya gelirler. Genç kız, masumların daha fazla zarar görmesini istemediğini belirtir. Savaş’ın da masum olduğunu ve kazanın arkasında yatan gerçeklerin farklı olduğunu ima eder.

Öte yandan Burcu ile Güçlü, kazanın ayrıntılarını bulmaya devam ederler. Buldukları kanıtlar, kaza gecesi olanları aydınlatmaya başlar. İkilinin kaza gecesine dair kanıtları araması, birilerini rahatsız eder. Gece yarısı Burcu, sokak ortasında öldüresiye dövülür. Güçlü, yardımına koşsa da silah patlar ve Güçlü, ölümün soğuk nefesini hissetmeye başlar.

MERYEM DİZİSİ 10. BÖLÜM FRAGMANI

Meryem dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Meryem'in babası, kendisini bu hale getiren Oktay'ın adını kağıda yazmıştır. Hemşire, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemez ve ilk işi koşarak Savaş'ı aramak olur. Diğer yandan bunlara tanıklık eden Oktay'ın adamı ise Oktay'ı arayarak bilgi verir. Savaş ve Oktay tüm hızlarıyla hastaneye doğru hareket eder. Oktay artık köşeye sıkışmaya çok yakındır. Kendisini bu durumdan kurtarabilmek için gözünü karartmış ve herkesi öldürmeyi bile kabullenmiştir.

597f23ed61361f12687917e6

DİZİNİN KONUSU

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş…

Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda.
Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker… Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar…

Meryem dizisinin 9. bölümünde neler yaşandı? ile ilgili etiketler meryem meryem dizisi meryem dizisi 10. bölüm fragman konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.