Mert Fırat kimdir? Kiminle sözlendi? Düğün ne zaman?

Oyuncu Mert Fırat, iki aydır birliktelik yaşadığı sosyetik güzelle aile arasında yapılan törenle sözlendi. Peki Mert Fırat kimdir? Kiminle sözlendi? Düğün ne zaman? Ünlü oyuncu ve magazin basınının gündemindeki olayla ilgili detaylar haberimizde...

Mert Fırat, iki ay önce aşk yaşamaya başladığı ünlü bir isimle sözlenerek evlilik yolunda sağlam bir adım attı. Mert Fırat kimdir? Kiminle sözlendi? Düğün ne zaman? Soruların yanıtlarını sizin için bir araya getirdik.

Mert Fırat kimdir? Kiminle sözlendi? Düğün ne zaman?

Oyuncu Mert Fırat ile sosyetik güzel İdil Fırat evlilik yolundaki ilk adı attı. Posta gazetesinin haberine göre; iki aydır aşk yaşan çift sözlendi.

Ağustos ayının ikinci haftası nikah masasına oturmayı planlayan Mert Fırat ve İdil Fırat'ın geçen hafta İdil Fırat'ın ailesinin İstanbul'daki evinde sözlendiği iddia edildi. Kız isteme merasiminden sonra ise ailelerin, düğün detaylarını konuştuğu öğrenildi.

Mert Fırat, iki hafta önce sevgilisini, ailesinin yaşadığı Antakya'ya götürerek tanıştırmıştı. Hazırlıklara başlayan çiftten İdil Fırat, Zorlu Center'daki Vakko Wedding'den gelinliğini bile seçti. İki sevgilinin soyadlarının aynı olması gülümseten detaylardan.

SETTEN ÖNCE DÜĞÜN
Eylül ayında yeni sezonuyla ekrana gelecek olan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin başrol oyuncularından Mert Fırat’ın, sete başlamadan önce düğünün yapılmasını istediği öğrenildi. Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Öztürk’le ilişki yaşayan İdil Fırat’a evlilikle ilgili ailesinden çıkmayan onay, yeni sevgilisi Mert Fırat için çıkmıştı. Sosyetik güzel, geçen hafta oyuncuyu kardeşi Can ve dedesiyle de tanıştırmıştı.

Mert Fırat kimdir? Kiminle sözlendi? Düğün ne zaman? - Resim : 2

 

 

MERT FIRAT KİMDİR?
10 Ocak 1981 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Mert Fırat'ın tam ismi Şahabettin Mert Fırat'tır. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Fırat aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmaktadır. Bizim Evin Halleri adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Yersiz Yurtsuz dizisinde oynadığı "Mühendis Hüseyin" karakteriyle tanınmıştır.

Binbir Gece dizisi ile ekranların sevilen oyuncularından biri olmuştur. Dizide Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci gibi isimlerle beraber rol almıştır.

Daha sonraki büyük projesi, başrollerinde Nejat İşler, Aslı Tandoğan, Olgun Şimşek ve sonrasında katılan Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin rol aldığı Kapalıçarşı dizisi olmuştur. İntikam dizisinde Beren Saat ile beraber rol almıştır. İki ay önce aşk yaşamaya başladığı İdil Fırat ile aile arasında yapılan törenle sözlendi.

İDİL FIRAT KİMDİR?
Oyuncu İdil Fırat ile isim benzerliği bulunan İdil Fırat, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün asbaşkanlarından Önder Fırat'ın kızıdır. 1988 yılında dünyaya gelen İdil Fırat, 4 yıl Amerika'da George Washington DC Üniversitesi'nde Uluslararası Politika Bölümü okuduktan sonra London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisansını yaptı.

İdil Fırat, 2015'ten bu yana Ezgi Kural ile tekstil ve aksesuar ürünleri satan bir internet sitesinin kurucu ortaklarındandır. Magazin basınının yakından tanıdığı İdil Fırat, 2010 yılında yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2015'de ise Engin Öztürk ile aşk yaşamıştı. Annesi ve kardeşi Can Fırat'la tanıştırdığı Engin Öztürk ile dünya evine girmesi muhtemel görünen İdil Fırat, beklentileri boşa çıkararak sürpriz bir şekilde bu ilişkiyi noktaladı. İki ay önce oyuncu Mert Fırat ile birlikteliğe başlayan İdil Fırat, evlilik yolunda ilk adımı atarak ünlü oyuncu ile sözlendi.

Mert Fırat kimdir? Kiminle sözlendi? Düğün ne zaman? ile ilgili etiketler Mert Fırat kimdir kiminle sözlendi düğün ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.