Merak Edildi: Son Nefesime Kadar Umut'u Kim Oynuyor? Mehmet Turan Doğan Kimdir, Kaç Yaşında?

Merakla beklenen Son Nefesime Kadar dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide Umut karakteri de araştırılmaya başlandı. Peki Son Nefesime Kadar Umut'u kim oynuyor? Mehmet Turan Doğan kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Son Nefesime Kadar Umut karakteri araştırılıyor. Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ın başrolünde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle FOX TV'de ekrana geliyor. Peki Mehmet Turan Doğan kimdir, kaç yaşında?

Mehmet Turan Doğan 10 yaşındadır. Say Sanat'ta Drama eğitimi alan Mehmet Turan Doğan reklam filmlerinin yanısıra Ferhat ile Şirin, 4N1K, Kuruluş Osman, 10 Bin Adım, Bir Dilek Tut gibi film ve dizilerde rol aldı.

Merak Edildi: Son Nefesime Kadar Umut'u Kim Oynuyor? Mehmet Turan Doğan Kimdir, Kaç Yaşında?

Mehmet Turan Doğan son olarak Son Nefesime Kadar Umut olarak ekrana geliyor.

Son Nefesime Kadar Umut Kimdir?

Umut, 8 yaşında, akıllı, sevecen biraz da yaramaz bir çocuktur. Onu çok seven iki kadın tarafından el üstünde tutularak büyütülmüştür. Mihri ve Emel göz bebekleri gibi bakıyorlardır Umut'a. Mihri bu küçük çocuğa sahip çıkmak ve onu düzgün bir şekilde büyütmek için herkesi karşısına almıştır. Büyüme sancıları içerisinde olan bu küçük çocuğa, baba figürünün eksikliğini hissettirmeden büyütmeye çalışmıştır.

Umut, anne ve babasını öldü biliyordur. Annesi gerçekten o doğar doğmaz intihar etmiş olsa da günün birinde karşısına çıkan babası Umut'un tüm ayarlarını bozar. Umut, öldüğünü sandığı babası Ejder'i kanlı canlı karşısında görüp, üzerine bir de onunla kimsenin tahmin edemeyeceği derecede yakınlaşınca aile içindeki dengeler alt üst olur.

Merak Edildi: Son Nefesime Kadar Umut'u Kim Oynuyor? Mehmet Turan Doğan Kimdir, Kaç Yaşında? ile ilgili etiketler son nefesime kadar umut kimdir mehmet turan doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.