Meltem Cumbul duyurdu: Depremzedeler için New York'ta yardım konseri düzenlenecek

Yılan Hikayesi, Beşik Kertmesi, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlardaki rolleriyle akıllara kazınan oyuncu Meltem Cumbul, sosyal medya hesabında New York'ta depremzedelere destek için konser yapılacağını duyurdu. Gelirinin tamamı depremzedeler için bağışlanacak olan konser 18-19 Şubat tarihlerinde New York'ta gerçekleşecek.

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremle sarsıldı. 10 ili etkileyen depremde binlerce kişi hayatını kaybetti. Depremlerin ardından enkaz altında kalan vatandaşları arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Birçok ünlü isim depremzedelere yardım için harekete geçti. Oyuncu Meltem Cumbul, sosyal medya hesabında New York'ta depremzedelere destek için konser yapılacağını duyurdu.

TÜM GELİRLER BAĞIŞLANACAK

Cumbul, "Gelecek haftasonu DROM New York'ta gerçekleşmesi planlanan Türkiye ve Suriye yardım konserini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Sahnemizde konser vermek için gönüllü olduğunuz ve bu afetten zarar görenler için bağış toplamamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

Oyuncu, konserden elde edilecek tüm gelirlerin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

meltem cumbul


BİRÇOK ÜNLÜ İSİM SAHNEYE ÇIKACAK

Selçuk Şirin'in sunuculuğunu üsteleneceği gecede Türk ve yabancı birçok sanatçı yer alacak. "Earthquake Relief Concerts" adlı yardım konserinde Engin Günaydın, Emre Yılmaz, Fatma Turgut, İsmet Ertaş, Oran Etkin, Meltem Cumbul, Bilge Günaydın ve Ayşegül Durakoğlu gibi birçok isim yer alacak.

 

Meltem Cumbul duyurdu: Depremzedeler için New York'ta yardım konseri düzenlenecek ile ilgili etiketler Meltem Cumbul deprem Konser New York
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.