Kıvanç Tatlıtuğ, AHBAP'a bir bağış daha yaptı

Şarkıcı Haluk Levent, kurusucu olduğu AHBAP Derneği ile birlikte deprem bölgeleri için yardım kampanyası başlatmıştı. Ünlü isimlerden gelen bağışları Twitter hesabından tek tek açıklayan Haluk Levent, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bir bağış daha yaptığını duyurdu.

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili ektileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yardım kampanyası başlatmıştı. İş, spor ve sanat dünyasının ünlü isimleri de depremzedeler için bağış kampanyasına destekte bulunmuşlardı. Haluk Levent'i arayan ilk ünlü isim ise Kıvanç Tatlıtuğ olmuştu.

 ÖNCE 200 BİN TL, SONRA DA 950 BİN TL BAĞIŞLADI


Bağış yapan ünlü isimleri ve yaptıkları bağış miktarını sosyal medya hesabından tek tek açıklayan Haluk Levent, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bir bağış daha yaptığını açıkladı.

Deprem bölgesi için AHBAP'a 200 bin TL bağış yapan Kıvanç Tatlıtuğ şimdi de 950 bin TL bağış yaptı. Haluk Levent, ünlü oyuncunun yaptığı yardımı yine Twitter hesından duyurdu. Levent paylaşımına Tatlıtuğ'u etiketleyerek ''950 bin TL'lik bir bağış daha yaptı'' ifadelerini kullandı. Tatlıtuğ bu hareketiyle takdir topladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, AHBAP'a bir bağış daha yaptı - Resim : 2

Kıvanç Tatlıtuğ, AHBAP'a bir bağış daha yaptı - Resim : 3

 

Kıvanç Tatlıtuğ, AHBAP'a bir bağış daha yaptı ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ deprem Haluk Levent AHBAP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.