Melda Yücel Kocaalp Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi?

Melda Yücel Kocaalp, NTV ekranlarının başarılı sunucuları arasındadır. Şimdilerde Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile birlikte Hayatın Senin Elinde programında hayata ve sağlık üzerine merak edilen tüm sorunları ele almaktadırlar.

Melda Yücel Kocaalp, NTV ekranlarında yayınlanan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile birlikte Hayatın Senin Elinde programında sunuculuk yapmaktadır. Hayata ve sağlığa dair püf noktalarını masaya yatıran ikili halkın merak ettiği tüm sorulara da açıklık getirmektedir.

Melda Yücel Kocaalp Kimdir?

Melda Yücel Kocaalp, 29 Eylül 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatındaki sürecini de İstanbul’da başladıktan sonra ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimi sonrasında İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirdi.

Üniversite mezuniyeti akabinde Takvim Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaparak kariyerine başlayan Melda Yücel Kocaalp daha sonrasında Yeni Binyıl Gazetesi’nde muhabirlik görevinde de bulundu. Kariyerine Kanal 6 ekranlarında sunuculuk ile devam eden isim Star TV’ye transfer oldu.

Melda Yücel Kocaalp Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi?

Star TV ekranlarında bir dönem Ana Haber’de spikerlikte yapan Melda Yücel Kocaalp, HaberTürk ekranlarında geçiş yapınca burada Ekonomi Müdürlüğünün yanında ekonomi programlarının da sunuculuk görevini üstlendi.

Melda Yücel Kocaalp’in bir sonraki durağı ise CNBC-E oldu. Burada Finans Cafe programını hazırlayıp sunduktan sonra kariyerine NTV ekranlarında devam etme kararı aldı. NTV’de Finans Cafe, Sektör Emlak ve Turizmde Dönüşüm gibi pek çok ekonomi programının sunuculuğunu gerçekleştiren Melda Yücel Kocaalp bunların yanında Benim Şehrim programının yanında Osman Müftüoğlu ile birlikte Yaşasın Hayat programında da yer aldı.

Kariyerinde Geri Sayım, Piyasa Ekranı ve NTV’ye Sorun gibi ekonomi programları ile izleyenlerinin karşısında olan Melda Yücel Kocaalp şimdilerde NTV ekranlarında Osman Müftüoğlu ile birlikte Hayatın Senin Elinde programında sunuculuk yapmaktadır.

Melda Yücel Kocaalp Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? - Resim : 2

50 yaşında olan Melda Yücel Kocaalp; 1.71 boyunda, 58 kilo ve Aslan burcudur. Cengiz Kocaalp ile evlenen ve bu evlilikten ili çocuğu dünyaya gelen Melda Yücel Kocaalp, Instagram’da @meldayucelkocaalp hesabını kullanmaktadır.

Melda Yücel Kocaalp Biyografi

Adı: Melda Yücel Kocaalp
Doğum Tarihi: 29 Eylül 1972
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.71
Kilo: 58
Medeni Durumu: Evli
Eşi: Cengiz Kocaalp
Instagram: @meldayucelkocaalp

Melda Yücel Kocaalp Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? ile ilgili etiketler merve yücel kocaalp
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.