Mehmet Sepil kimdir? Kulüpler Birliği Başkanı bakın hangi kulübün başkanıydı?

Mehmet Sepil kimdir merak ediliyor. Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, bugün yaptığı küme düşme açıklamasıyla gündeme geldi. Futbolseverlerin merakla araştırdığı Mehmet Sepil hakkında detaylar haberimizde...

Mehmet Sepil kimdir sorusunun yanıtı futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Süper Lig'den küme düşme ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Sepil bakın daha önce hangi takımın başkanıydı? İşte detaylar...

MEHMET SEPİL KİMDİR?

Mehmet Sepil, 8 Mart 1955 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Mehmet Sepil, Ankara'da Orta Doğu ve Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezunudur.

Sepil, yine ODTÜ'de Kıyı ve Liman Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. 30 yıldan fazla inşaat mühendisliği, inşaat ve yüksek teknoloji şirketlerinde mali ve idari yöneticiliği yapan Sepil, NATO, ABD ve Türk hükümeti ile ilgili özel sektör projelerinde çalıştı. 2011'de İngiliz şirketi ile birleşmesine kadar Irak'ta faaliyet gösteren bir petrol şirketinin CEO'luğunu yapan Sepil, 2012 verilerine göre 500 milyon dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin 34. iş adamı olarak belirlenmişti.

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil kimdir ve kaç yaşında?

Ayrıca Sepil'in, Ege mutfağını dünyaya tanıtma hedefiyle kurduğu bir restoranlar zinciri bulunuyor. İzmir, Alsancak'ta Mancar isimli bir mekanı vardır. Mehmet Sepil ayrıca Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) üyesidir. İşleri nedeniyle bütün dünyayı gezdiği bilinir.

Bir dönem Japonya'da okumayı istemiş ancak ailesi izin vermemiştir. Genellikle takım elbise giymek yerine spor ve modern giyinmektedir. 3 Kasım 2017 tarihinde 98 yaşındaki annesi Aliye Sepil hayatını kaybetmiştir.

MEHMET SEPİL HANGİ KULÜBÜN BAŞKANIYDI?

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Süper Lig takımlarından Göztepe Spor Kulübü'nün başkanlığını yapmıştır. 

 

Mehmet Sepil kimdir? Kulüpler Birliği Başkanı bakın hangi kulübün başkanıydı? ile ilgili etiketler Kulüpler Birliği mehmet sepil kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.