Mehmet Şef'in sol eli neden hep cebinde?

Beğenilerek izlenen MasterChef programında jüri üyeliği yapan Mehmet Şef'in neden sol elini gizlediği merak konusuydu. İddiaya göre ünlü şef sol elindeki üç parmağını kaybetti.

Programı takip eden seyircilerin bir çoğu bu durumun hava“Hava, poz olsun diye eli hep cebinde” diye yorumluyordu ancak sebep çok farklı.

Sözcü'de yer alan habere göre, Uzun yıllardır yemek sektöründe olan ve aşçılığı bir yaşam biçimi olarak benimseyen Mehmet Yalçınkaya’nın tutkusu uğruna parmaklarını kaybettiği öğrenildi.

Elleriyle para kazanan ve kariyer yapan Mehmet Şef’in üç parmağını kıyma makinesine kaptırdığı söyleniyor.


Yaşadığı bu kaza sonrasında mesleğine küsmeyen hatta dört elle sarılan 1974 doğumlu Mehmet Yalçınkaya, sergilediği jüri üyeliği ile tüm Türkiye’nin sevdiği ve yakından takip ettiği bir isim haline geldi. Anadolu Mutfağı’nın Executive şefi Yalçınkaya, her ne kadar üç parmağını kaybetmiş olsa da mutfakta harikalar yaratmaya devam ediyor.

Mehmet Şef'in sol eli neden hep cebinde?

Mehmet Şef'in sol eli neden hep cebinde? ile ilgili etiketler MasterChef mehmet şef parmak parmak izi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.