Mehmet Dinçerler aşka geldi: Hanımım anlıyor bu işten!

Geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Hadise ile evlenen iş insanı Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesabı üzerinden Beşiktaş'ta şarkı söyleyen bir kadının videosunu paylaştı. Ardından şarkı söyleyen kadının "O Ses Türkiye"ye de katıldığını ve sadece Hadise'nin döndüğünü öğrenen Dinçerler, "Hanımım anlıyor bu işten" dedi. 

Şarkıcılık kariyerinin sışında özel hayatıyla da çok konuşulan Hadise, geçtiğimiz ocak ayında ayında Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi aldı. İş insanına 'Evet' diyen şarkıcı, güzel haberi sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Tektaşını gösteren popçu, "Bölümümüz şimdi başlıyor" notunu düştü. Dinçerler de sevgilisinin paylaşımına, 'Mrs. Dinçerler' yorumunu yaptı.

AŞKA GELDİ

Twitter hesabından gündemle ilgili paylaşımlar yapan iş insanı, son olarak Beşiktaş Meydanı'nda şarkı söyleyen bir kadının videosunu yayınladı. Sesini beğendiği kadının videosunu "Woww" notuyla paylaşarak alev emojileri koyan Dinçerler, öğrendiği bilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Mehmet Dinçerler aşka geldi: Hanımım anlıyor bu işten!

"HANIMIM ANLIYOR BU İŞTEN"

Dinçerler'in paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, şarkı söyleyen kadın için "O Ses Türkiye yarışmasına ve bir tek Hadise dönmüştü. Hatice'nin ailesinin de sesi çok güzeldir. 2-3 kardeşi de 'O Ses'e katılmıştı" yorumunu yazdı. Takipçisine cevap veren Dinçerler'in, şarkıcı eşini Hadise'yi överek, "Hanımım anlıyor bu işten" ifadesini kullanması dikkat çekti.

Mehmet Dinçerler aşka geldi: Hanımım anlıyor bu işten! - Resim : 2

 

Mehmet Dinçerler aşka geldi: Hanımım anlıyor bu işten! ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.