Mehmet Aslan gönlünü o isme kaptırdı! Spiker Figen Civan ile aşk yaşıyor!

Ünlü sunucu Gökhan Kalaycıoğlu, sunduğu magazin programında oyuncu ve siyasetçi Mehmet Aslan'ın spiker Figen Civan ile aşk yaşamaya başladığını söyledi. Kalaycıoğlu'nun açıklamalarının ardından Civan'ın, Aslan'ın ofisinden yaptığı, "Günaydın" paylaşımıyla aşk belgelenmiş oldu.

Uçankuş TV'de yayınlanan Cumartesi Magazin programının sunucusu Gökay Kalaycıoğlu, bugünkü canlı yayında bomba bir aşkı ortaya çıkardı. Aynı kanalda çalıştığı spiker Figen Civan'ın aşık olduğunu anladığını ve kişiyi bulmak için araştırma yaptığını söyleyen Kalaycıoğlu, canlı yayında her şeyi anlattı.

Mehmet Aslan gönlünü o isme kaptırdı! Spiker Figen Civan ile aşk yaşıyor!

 "BU DA BENİM SİZE 14 ŞUBAT HEDİYEM OLSUN"

Ünlü sunucu, spiker Figen Civan ile oyuncu ve siyasetçi Mehmet Aslan'ın aşk yaşadığını söyledi. Çiftin bir buçuk aydır aşk yaşadığını ancak şimdilik ilişkilerini gizlediklerini belirten Kalaycıoğlu, "Bu da benim size 14 Şubat hediyem olsun" dedi.

Mehmet Aslan gönlünü o isme kaptırdı! Spiker Figen Civan ile aşk yaşıyor! - Resim : 2

"GÜNAYDIN" PAYLAŞIMIYLA AŞK BELGELENDİ

Özel hayatıyla ilgili sessizliğini koruyan Civan, bugün Instagram hesabından "Aşk ile yap" şarkısını paylaşarak takipçilerine "Günaydın" dedi. Spikerin paylaşım yaptığı ofisin Mehmet Aslan'a ait olduğunu söyleyen Kalaycıoğlu, "Bu arkadaşça bir ziyaret olsaydı Mehmet Aslan'la fotoğrafını da paylaşırdı. Ben başka kaynaklardan da teyit ettim. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Mehmet Aslan gönlünü o isme kaptırdı! Spiker Figen Civan ile aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Mehmet Aslan Figen Civan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.