Mehmet Akif Alakurt'tan takipçisine tepki çeken sözler: Kaşar bir peynir cinsidir!

Sıla ve Adanalı dizilerinin ardından oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt, son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı agresif paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Alakurt şimdi de, bir kadın takipçisinden kendisine gelen bir mesajı paylaşarak tepki çeken ifadelere yer verdi.

2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanıp oyunculuğa geçiş yapan Mehmet Akif Alakurt daha sonra ise sektörden elini eteğin çekmişti. Sıla ve Adanalı dizisiyle tanınan oyuncu zaman zaman söylediği sözlerle tepki çeken zaman zaman da paylaşımlarıyla öne çıkıyor.

Türk kadınına da hakaret etmesiyle de bir dönem tepki çeken eski oyuncu yine şoke eden bir harekette bulundu. Mehmet Akif Alakurt bir kadın takipçisinden gelen mesaja sinirlenince takipçisini ifşa etti.

Mehmet Akif Alakurt'tan takipçisine tepki çeken sözler: Kaşar bir peynir cinsidir!

"KAŞAR BİR PEYNİR CİNSİDİR"

Kendisine kaşar denildiğini iddia eden takipçi Alakurt'a dava açacağını söyledi. Mehmet Akif Alakurt bu duruma sinirlendi ve "Kaşarın kelime anlamı bir peynir cinsidir unutma avukatına da ilet" dedi.

Mehmet Akif Alakurt hızını alamayınca "Klasik bir yurdum tadını göz parada diyelim. Gerekirse cebine koyarız bir şeyler" diyerek tepki çekti.

Mehmet Akif Alakurt'tan takipçisine tepki çeken sözler: Kaşar bir peynir cinsidir! - Resim : 2

 

Mehmet Akif Alakurt'tan takipçisine tepki çeken sözler: Kaşar bir peynir cinsidir! ile ilgili etiketler Mehmet Akif Alakurt Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.