Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölümü neden yok?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Geçen hafta 5.bölümü ile ekranlara gelen dizide bu hafta yeni bölüm fragmanın yayımlanamaması sonrasında izleyiciler yeni bölümün olup olmadığını merak ediyor. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi 24 Nisan'da yeni bölümü neden yok? Ne zaman yayınlanacak? Final mi yapıyor? Detaylar haberimizde...

Salı akşamları izleyici ile buluşan dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümü merak konusu. O3 Medya imzalı dizi için final iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. Fragamanın gelmesi sonrasında neler olduğu araştırılıyor. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi 24 Nisan'da yeni bölümü neden yok? Ne zaman yayınlanacak? Final mi yapıyor? Merak edilen soruların cevabı detayları ile haberimizde...
Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölümü neden yok?
 
Kanal D'nin yayın akışında Mehmed Bir Cihan Fatihi Kolaj bölümü ile yayınlanacağı yer alıyor.
 
Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin iddialı dizisi Mehmed Bir Fatihi'nin final kararını, köşesinde yorumladı.
 
Zamanında çok yazdık! 
 
'Mehmed: Bir Cihan Fatihi', final yapıyor. Dizi için daha önce çok yazmıştım, “Erken bir tarih, hani büyük iş, adına yakışır bir proje olacaksa, daha çok çalışmak lazım” diye... Şöyle de bir örnek vermiştim: “2017 aralık ayında BBC, ‘Savaş ve Barış’ dizisinin yeni çekimlerini yaptı. Her bölüm için, 3 milyon euro harcanmış. Çekimler, altı ay sürmüş ve senaryoyu Andrew Davies yazmış. Davies, ‘Doktor Jivago’ ve ‘Üç Silahşörler’in senaristi... Bizde ‘Fatih’ dizisi çekiliyor. Ben, bu projeyle karşılaştırmak isterim. Mesela, ‘Fatih’, Emmy Ödülleri’ne ‘telenovela’ kategorisinde değil de, ‘dizilerde’ aday olmalı... ‘Fatih’ böyle bir dizi olabilecek mi?” Olamadı. Tutması, tutmaması bir kenara, daha hazır değildi dizi...
 
 
HİKAYE
 
Kadim şehir yüzyıllar boyunca defalarca kuşatılmış; ama ne toplar güçlü surlarında tek bir gedik açabilmiş ne de Haliç’in devasa zinciri düşman gemilerine geçit vermiştir. Üstelik Mehmed şehri almak istiyorsa yalnız Bizans İmparatorluğu'na ve arkasındaki Hristiyan âlemine karşı değil, devlet içindeki en büyük muhalifi kudretli veziriazam Çandarlı Halil Paşa’ya karşı da mücadele etmek zorundadır.
 
Çağının çok ötesindeki bu büyük Sultan parlak zekâsı, askeri ve stratejik dehası, aklı ve zafere olan inancıyla, her türlü engeli aşarak ilerler. Tahta çıktıktan iki yıl sonra şehri kuşatır, yalnızca 53 gün süren bir kuşatmanın ardından, “imkânsız” denileni başararak Konstantinopolis’i fetheder. En büyük hayalini gerçekleştirerek adını tarihe yazdırır. O günden sonra Fatih namıyla anılan Sultan Mehmed Han, bu zaferiyle yeni bir çağın kapısını aralar ve yüzyıllar boyunca kıtalara hükmedecek olan büyük bir Cihan İmparatorluğu'nun da temellerini atar.
 
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Zağanos Paşa, sakladığı sırrın Mehmed tarafından keşfedilmesi endişesiyle son bir hamle yapar. Ama, bu hamle onu Çandarlı Halil Paşa’nın eline düşürecektir.Bu esnada Konstantiniyye’den, Mara Hatun’la ilgili gelen haber Sultan Mehmed’i harekete geçmeye zorlar. Sultan Mehmed ve İmparator Konstantinos tekrar karşı karşıya geleceklerdir. 
 
SEDEF AVCI KİMDİR?
 
Sedef Avcı, 22 Ocak 1982 tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Dört yaşında baleye başladı, sekiz sene bale yaptı. 2001 yılında Üniversiteyi kazandı. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun oldu. Mahşeri Cümbüş topluluğundan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra da İpek Bilgin'den oyunculuk dersleri aldı. New York'taki Actors Studio'dan gelen Anthony Vincent Bova'nın work-shop'larına üç kez katıldı.
 
Gaye Sökmen Ajansı'na bağlı olarak mankenlik yaptı. 1997 yılında Elite Model Look Turkey birincisi oldu. 2001 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci oldu ve 2001 yılında Miss Universe Kainat Güzellik Yarışmasında ülkemizi temsil etti.
2007 yılında Menekşe ile Halil dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol paylaşmıştır.
 
ROL ALDIĞI YAPIMLAR
 
1997 - Böyle mi Olacaktı
2005 - Yanık Koza
2007 - Hayattan Korkma (sinema)
2007 - Menekşe ile Halil
2007, 2009 - Yaprak Dökümü
2009-2010 - Ezel
2009 - Romantik Komedi (sinema)
2010 - Umut Yolcuları
2010 - Arka Sokaklar
2011 - Mazi Kalbimde Yaradır
2012 - Esir Şehrin Gözyaşları - Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi
2013 - Romantik Komedi 2 (sinema)
 
KENAN İMİRZALIOĞLU
 
Aslen Türkmen'dir. Kenan İmirzalıoğlu 18 Haziran 1974 yılında Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde dünyaya geldi. 12 yaşına kadar köyde yaşadı. Soyu Bozulus Türkmenleri'nin Tabanlı Aşiretine dayanan İmirzalıoğlu orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamladı. Yüksek öğrenimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamladı
 
1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.
 
Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parladı. Alacakaranlık adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştır. Yazı Tura adlı filmde rol almış ve Acı Hayat dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. 2008 yılında Kabadayı adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır. 2009 yılında Ejder Kapanı adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol. 2009'da başlayan Ezel adlı dizide Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrol paylaşmıştır. 2012'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı Sinema Filminde oynamıştır.2012 de başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrol oynamıştır. Bu dizide "Mahir Kara" karakterini canlandırmıştır.
 
2012'de yeni dizisi için 4.000.000$ alarak Türkiye'de bir dizi oyuncusu için en yüksek ücreti aldı.
 
3.BÖLÜM ÖZETİ
Sultan Mehmed, gizli kapılar ardında Konstantiniyye’nin fethi için çalışmaya devam etmektedir. Çandarlı'nın ise Sultan Mehmed’i zapturapt altına almak için başka hesapları vardır. Bu hesaplardan Sultan Mehmed’in annesi yerine koyduğu Mara Hatun da nasibini alacaktır.
 
Ama fetih yolundaki en büyük tehlike bu değildir. Konstantinos yeni bir Haçlı birliği yaratmak niyetindedir. Bunu engellemek isteyen Sultan Mehmed, kimsenin aklına gelmeyecek, son derece tehlikeli bir işe girişecektir.
Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölümü neden yok? ile ilgili etiketler 24 Nisan mehmed bir cihan fatihi yeni bölümü neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.