MEB AÖL ek sınav giriş ekranı! AÖL ek sınav tarihleri! Açık lise ek sınavları online mı olacak?

Milliği Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Açık Öğretim Lisesi ek sınavları dün başladı. Lise eğitimine açık öğretimden devam eden öğrenciler 2021 Açık Öğretim lisesi ek sınavlarının nasıl yapılacağını ve sınav giriş ekranı için araştırma yapıyor. İşte, AÖL giriş ekranı! AÖL sınavları nasıl yapılır? Online mı? Ayrıntılar haberimizde...

Açık öğretim ek sınav tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı ve AÖL ek sınavlar başladı.

MEB AÖL ek sınav giriş ekranı! AÖL ek sınav tarihleri! Açık lise ek sınavları online mı olacak?

AÖL SINAV GİRİŞ EKRANI

Ek sınavlara online olarak katılacak olan adaylar “aolweb.aol.meb.gov.tr” adresinden öğrenci girişi yaparak sınav ekranına ulaşabiliyorlar. Girişte güvenlik kodu, TC kimlik numarası ya da öğrenci numarası ve şifre bilgileri isteniyor.

AÖL SINAV GİRİŞ EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

AÖL EK SINAV TARİHLERİ

16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:30’da başlayan sınavlar 20 Ağustos 2021 Salı günü saat 23:59’da sona erecek.

Sınavların tamamlanmasıyla birlikte de sonuçlar için geri sayım başlayacak. MEB'in sınavların sona ermesinin ardından kısa bir süre sonra sonuçları da erişime açması bekleniyor.

MEB AÖL ek sınav giriş ekranı! AÖL ek sınav tarihleri! Açık lise ek sınavları online mı olacak? ile ilgili etiketler MEB Milli Eğitim Bakanlığı açık öğretim lisesi ek sınav
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.