Mbappe'nin Hakimi'ye söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturdu: Üzülmek yetmez, pas ver!

İnsan ilişkileriyle eleştirilerin hedefi haline gelen Kylian Mbappe'nin, takım arkadaşı Achraf Hakimi'yi sert bir şekilde eleştirmesi dikkat çekti.

PSG ile imzaladığı dev kontratın ardından takımda bazı imtiyazlar elde eden ve Mauricio Pochettino ile yolların ayrılması kararında da etkin rol oynadığı öne sürülen Kylian Mbappe'nin geçtiğimiz sezon takım arkadaşı Achraf Hakimi ile soyunma odası koridorlarında yaşadığı bir diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu ve eleştirilerin genç yıldıza yönelmesine neden oldu. 

Mbappe'nin Hakimi'ye söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturdu: Üzülmek yetmez, pas ver!

FASLI OYUNCUYU SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ

Amazon Prime'dan alınan videoda devre arası takım arkadaşıyla konuşan Mbappe, takım arkadaşını açık bir şekilde eleştirdi. Takım arkadaşının kötü bir pasından ötürü Hakimi'yi eleştiren Mbappe videoda oldukça kızgın görünürken, Hakimi'ye hatasını anlaması için pası attığı sıradaki görüntüsünü izlemesini söyledi ve Faslı oyuncuya bir hayli yüklendi.

Mbappe'nin Hakimi'ye söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturdu: Üzülmek yetmez, pas ver! - Resim : 2

''ÜZÜLMEK YETMEZ, İYİ BİR PAS VER!'' 

Hakimi'nin yaptığı hatadan ötürü üzgün olduğunu söylemesine rağmen Inter'den transfer olan oyuncuya yüklenmeye devam eden Mbappe, "Üzülmek yetmez, iyi bir pas ver!" sözleriyle tepki topladı. Bu sezon Messi ve Neymar ile ilişkisi de sorgulanan Mbappe, geçtiğimiz günlerde Vitinha'nın kendisi yerine Messi'ye pas vermesi sonrası atağa katılmaktan vazgeçmesiyle de gündeme oturmuştu. 

Mbappe'nin Hakimi'ye söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturdu: Üzülmek yetmez, pas ver! ile ilgili etiketler Paris Saint-Germain Kylian Mbappe Ligue 1 Achraf Hakimi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.