Max Kruse'yi Werder Bremen de istemedi!

Fenerbahçe'yle sözleşmesini tek taraflı fesheden Max Kruse'ye eski kulübü de kapıyı kapattı. Werder Bremen Sportif Direktörü Frank Baumann konuyla ilgili olarak, "Bu konu (Max Kruse) bizim için bir problem yaratmıyor. Şu anda sezonun son 2 maçına yoğunlaştık" ifadelerini kullandı.

Kanarya'nın Alman futbolcusu Max Kruse, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmiş ve ayrılık kararı almıştı.

SÜRPRİZ KARAR

Max Kruse'yi Werder Bremen de istemedi!

Yaşanan bu gelişmenin ardından sarı lacivertli kulübün yöneticisi Alper Pirşen, konunun takipçisi olacağını ifade ederken Almanya’dan açıklama geldi.

Max Kruse'yi Werder Bremen de istemedi! - Resim : 2

Alman basınında yer alan habere göre; Werder Bremen, şu anda eski futbolcusu Max Kruse’nin transferi için adım atmayacak.

Max Kruse'yi Werder Bremen de istemedi! - Resim : 3 

Şu an için resmi bir temasın olmadığı ifade edilirken, Kruse hakkında Werder Sportif Direktörü Frank Baumann konuştu.

Max Kruse'yi Werder Bremen de istemedi! - Resim : 4


FRANK BAUMANN'IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

"Bu konu (Max Kruse) bizim için bir problem yaratmıyor. Şu anda bu sezonun son 2 maçına yoğunlaştık ve personelimizin sorunlarını erteledik.''

Kruse, Fenerbahçe’nin yaptığı yüzde 15 indirim teklifini kabul etmemiş ve tüm alacaklarının ödenmesini istemişti. Alman yıldız dün Türkiye’den ayrıldı.

FENERBAHÇE'DEN AYRILAN KRUSE ŞU İFADELERİ KULLANMIŞTI:

"Fenerbahçe’yle olan sözleşmemi 18 Haziran 2020’de, derhal geçerli olmak kaydıyla feshettim. Ne yazık ki kulübün Şubat 2020 tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı. Şubat 2020 tarihinden beri biriken gecikmelerin önemli bir bölümü bugüne kadar telafi edilmedi. Meslek hayatım boyunca hiç sözleşmeyi bozmadığım gibi, Fenerbahçe de koşullara uysaydı fesih yoluna gitmezdim"

İddialara göre 32 yaşındaki futbolcuyu ayrılık kararı almasına iten olaylardan biri de idmanlar yeniden başladıktan sonra Volkan Demirel ile yaşadığı tartışma oldu. Kruse’nin Emre Belözoğlu ile de sorun yaşadığı öne sürülmüştü.

(AKŞAM)

 

 

 

Max Kruse'yi Werder Bremen de istemedi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Max Kruse Frank Baumann
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.