Matrix filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

17 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Matrix adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Matrix hangi kanalda? Matrix oyuncuları kimlerdir?

17 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Matrix adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Matrix filmi 1999 yılında vizyona girmiştir..

MATRİX FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bir yaşanan gerçek vardır, bir de yaşananın ötesinde olan gerçeklik... Biri rüya, diğeri ise Matrix! Neo,son derece tehlikeli bir adam olan Morpheus’un gerçeği bildiğine inanmaktadır. Bir gece Neo, kendisini başka bir dünyaya götürebilecek güzel yabancı Trinity ile tanışır. Bu kızın götüreceği dünyada, Neo Morpheus’u bulacak ve Matrix hakkında bir şeyler öğrenecektir. Neo, Tam olarak kavrayamadığı şeylerin yaşamını kontrol ettiğini biliyor.. Nedir bu Matrix?

MATRİX FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Lana Wachowski, Lilly Wachowski

Oyuncular: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 3 Eylül 1999 / 2s 15dk

Matrix filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Keanu Reeves Kanal D Matrix filmi konusu nedir oyuncuları kim matrix
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.