Masumlar Apartmanı'ndan hayranlarını üzen haber! 36. bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 Haziran akşamında saat 22.30’da özel yayını olduğundan Masumlar Apartmanı 36. bölüm yayınlanacak mı cevabı merak edilir oldu.

Masumlar Apartmanı dizisi 36. bölüm ile 1 Haziran Salı akşamında saat 20.00’da yayınlanacak. Ancak saat 22.30’da başlayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan özel yayını nedeniyle Masumlar Apartmanı dizisi erken bitecek.

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı 36. bölüm için heyecanlı bekleyiş başladı. Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin 1 Haziran akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilmeye başlandı.

Masumlar Apartmanı'ndan hayranlarını üzen haber! 36. bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm Özeti

Gülru ve Tomris’in ani gelişi, Naci ve Safiye arasında büyük bir gerilime sebep olur. Safiye, Naci’yi tedaviye ikna etmek için, aralarının bozulmasını bile göze alarak elindeki en güçlü kozu kullanmıştır. Naci, Safiye’ye kararını açıklamak için çok özel bir yer seçer.

Hiç beklemediği bir anda Esat’ın annesi Şennur’la tanışan Gülben, bu tanışmayı kazasız belasız atlatsa de asıl sınavı Şennur’un yemek davetinde verecektir.

Masumlar Apartmanı'ndan hayranlarını üzen haber! 36. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? - Resim : 2

İnci ise Han’a bir sürpriz planlar. Ancak bu planı gerçekleştirebilmek için Safiye’nin olmazsa olmaz kurallarından birini aşması gerekecektir.

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gerçekleri öğrenen ve bunu bir türlü hazmedemeyen Safiye, Han’ı ne kadar tandığını sorgulamaya başlamıştır. Han, ablasına kendini nasıl açıklayacağını düşünürken, yardım etmesini beklediği son kişinin ona yol göstermesi şaşkınlık yaratacaktır. İnci'yi terapiyi bırakmaktan başka çaresi olmadığına ikna etmek içinde başka planları vardır.

Esat, Han ve İnci'nin yardımlarıyla Gülben'e büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ege'nin evlilik teklifinin sınıfta duyulması Neriman'ın başını derde sokarken Naci'yi tedaviye bir türlü ikna edemeyen Safiye de elindeki son kozu kullanmıştır.

Masumlar Apartmanı'ndan hayranlarını üzen haber! 36. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Masumlar Apartmanı 36. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.