Masumlar Apartmanı son fragmanı yayınlandı!

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'ndan yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nın 26.bölüm fragmanı ilk gününde 2 milyon izlenme ile rekora gidiyor.

16 Mart Salı akşamı TRT1'de izleyicileri ile buluşacak olan dizi, yeni fragmanıyla merak yarattı. Fragmanda İnci'nin, babasının ölümünden sonra sinir krizi geçirmesi dikkati çekiyor. İnci, cenaze sonrasında arabasında Gripin'in Böyle Kahpedir Dünya şarkısını ağlayarak söylemekte. Han, Safiye'ye karşı eşinin yanında olurken aslında çok da yardımcı olamamakta. 

Merve Dizdar'ın oyunculuğu ile izlediğimiz Gülben karakteri ise yeni fragmanda izleyenlerin kalbinde üzüntüye sebep oldu. Gülben'in çaresizliği, Esat ve Esra'nın yardım etme isteği diziye damga vuracak sahneler arasında. Esat'ın yardım etmek istemesi Gülben'i bu sefer pek de sevindirmedi. Sevgi dolu Gülben'in çektiği çaresizlik, izleyenlerin tam anlamıyla yüreğini dağladı.

Dizinin en çok desteklenen ilişkisi olan Naci, Safiye çiftine de nazar değecek gibi gözüküyor. Han'ın Naci'ye ''Git'' demesiyle giden Naci, Safiye'yi oldukça üzecek gibi.

Masumlar Apartmanı'nı izleyen seyirciler, yorumlarda 2. fragmanı merakla beklediklerini de belirttiler.

Masumlar Apartmanı son fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler masumlar apartmanı masumlar apartmanı son fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.