Masumlar Apartmanı Okşan'ı oynayan oyuncu kim? İpek Ayaz Kortunç kimdir, kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı Okşan kimdir merak ediliyor. İpek Ayaz Kortunç'un canlandırığı Okşan karakteri Masumlar Apartmanı izleyicisinin yeni merak konusu oldu. Diziye sonradan katılan Okşan, Han ve kardeşlerinin hayatlarına dokunmaya çalışıyor. Peki İpek Ayaz Kortunç kimdir, kaç yaşında?

İpek Ayaz Kortunç kimdir, hangi dizilerde oynadı? TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı Okşan karakteri ile yeni bir döneme girdi. Han ve kardeşlerinin hayatlarına giren ve onlara dokunmaya çalışan Okşan karakterini oyuncu İpek Ayaz Kortunç canlandırıyor. İşte İpek Ayaz Kortunç'un oynadığı diziler...

İPEK AYAZ KORTUNÇ KİMDİR?

1985 yılında doğan İpek Ayaz Kortunç, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. 1.63 cm boyunda olan oyuncu 2007 yılından itibaren birçok film ve dizide rol aldı.

İPEK AYAZ KORTUNÇ'UN OYNADIĞI DİZİLER...

Kafa Doktoru - 2020

Nefes Nefese - 2018

Familya - 2016

Deli İşi - 2015

Kadim Dostum - 2014

Karadedeler Olayı - 2011

Milyonda Bir - 2008

Güneşin Oğlu - 2008

Son Ders: Aşk ve Üniversite - 2007

Masumlar Apartmanı Okşan'ı oynayan oyuncu kim? İpek Ayaz Kortunç kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı okşan kimdir ipek ayaz kortunç kimdir ipek ayaz kortunç kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.