Masumlar Apartmanı neden final yapıyor?

Masumlar Apartmanı dizisi neden final yapıyor sorusu hayranları tarafından merak ediliyor. 71. bölümü ile ekranlara veda edecek olan Masumlar Apartmanı bitiyor mu? İşte Masumlar Apartmanı ile ilgili tüm detaylar…

Salı akşamlarında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi veda etmeye hazırlanıyor. 71. bölümde final yapacak olan Masumlar Apartmanı dizisini yakından takip edenler alınan final kararını sorguluyor.

2020 senesinde TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Masumlar Apartmanı başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, senaryosunun Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu’nun kaleminden çıkan psikoloji ve dram türündeki dizilerden birisi olan Masumlar Apartmanı dizisi kahramanları sosyal medyada zama zaman viral oluyor.

Masumlar Apartmanı neden final yapıyor?

Masumlar Apartmanı neden final yapıyor?

71. bölümde final yapacak olan Masumlar Apartmanı dizisi düşen reytinglerden dolayı oldukça sıkıntı çekti. İlk sezonu kadar ilgi çekmeyen 2. sezonda özellikle Salı akşamları rakipleri çoğalan Masumlar Apartmanı dizisi düşen reytingler nedeniyle ekranlara veda ediyor.

Masumlar Apartmanı final bölümünde neler yaşanacak?

Safiye, orman evinden döndüklerinde Han’ın pes etmiş halini görünce ipleri eline alır ve beklenmedik bir hamle yapar. Neriman, Ege’yi ikna edememenin çaresizliğiyle birinden yardım ister. Ege gitmeye razı olacak gibidir ancak bir şartı vardır. Bu şartın önündeki tek engelse Safiye’dir. Sonunda kardeşler teker teker babalarının vasiyetini gerçekleştirmeye başlar.

Masumlar Apartmanı neden final yapıyor? - Resim : 2

Han, geçmişiyle yüzleşir ve mutluluğu için büyük bir adım atar. Safiye, Gülben ve Neriman, babalarının onlar için hayal ettiği hayata cesur adımlarla ilerlerler. Onların bu değişimi, Masumlar Apartmanı’nın kasvetli havasını sevgi dolu bir yuvaya dönüştürecektir.

Masumlar Apartmanı neden final yapıyor? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Masumlar Apartmanı final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.