Masumlar Apartmanı İnci'sinin Olay Yaratan Yeni Aşkı! İşte Ünlü DJ Sevgilisi

Masumlar Apartmanı İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ın yeni aşkı belgelendi. Reyting rekortmeni diziden şok bir kararla ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın DJ sevgilisi büyük bir ilgi gördü.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran ancak şok bir kararla bu yapımdan ayrılma kararı alan Farah Zeynep Abdullah herkesi üzmüştü. Geçtiğimiz günler içerisinde de kavga eden köpekleri ayırmaya çalışırken yaralanan güzel oyuncu hayranlarını korkutmuştu.

Parmağı kesilen ve kendisine dikiş atılan Abdullah sağlık durumunun iyi olduğunu söylemiş ve hemen ardından da adı aşk iddialarına karışmıştı. Kısa bir zaman sonra güzel oyuncunun yeni sevgilisinin kimliği ortaya çıkmış oldu.

Masumlar Apartmanı İnci'sinin Olay Yaratan Yeni Aşkı! İşte Ünlü DJ Sevgilisi

Farah Zeynep Abdullah’ın ünlü rapçilerle çalışan müzik prodüktörü 'DJ Artz' lakaplı Efe Çelik olduğu ortaya çıktı. Çiçeği burnunda olan yeni sevgililerin ilk fotoğrafları ise magazin gündeminde yer aldı. Mutlu beraberlikleri olan çiftin gözlerden uzak kalmaya çalıştıkları öğrenildi.

Masumlar Apartmanı İnci'sinin Olay Yaratan Yeni Aşkı! İşte Ünlü DJ Sevgilisi - Resim : 2

2 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Efe Çelik'in tanıdık biri olduğu da kısa zamanda ortaya çıktı. Çelik, çoğunlukla Ezhel ve Bugy ile yaptığı çalışmalar ile tanınan Old School Reggae, Trap ve Anadolu sesiyle birleşen Boom-Bap tarzı ile Türkiye'de birçok sanatçıya katkıda bulunan Çelik kısa zamanda büyük ilgi görmeyi başardı.

Masumlar Apartmanı İnci'sinin Olay Yaratan Yeni Aşkı! İşte Ünlü DJ Sevgilisi - Resim : 3

Adı daha öncesinde Ahmet Rıfat Şungar, Doğu Demirkol ve Reynmen ile yaşadığı birlikteliklerle gündeme Abdullah kısa zaman öncede sezon finali yapan Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılmıştı.

Masumlar Apartmanı İnci'sinin Olay Yaratan Yeni Aşkı! İşte Ünlü DJ Sevgilisi ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı Efe Çelik DJ Artz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.