Masumlar Apartmanı İnci'nin yerine kim gelecek? Yeni sezonda Fahriye Evcen iddiası

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci’nin ayrılmasından sonra kadroya kimin dahil olacağı konusunda değişik iddialar gündeme geldi. Fahriye Evcen’in yeni sezonda Masumlar Apartmanı dizisi kadrosunda olacağı iddia edildi.

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde İnci’nin ayrılması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığının ardından Masumlar Apartmanı 2. yeni sezonunda kadroya Fahriye Evcen’in katılacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

İlk sezonun son bölümünde İnci’nin senaryo gereği ölerek diziden ayrılmasından sonra Masumlar Apartmanı hayranları büyük bir şok yaşadı. Bunun ardından ise bir süredir ismi konuşulan ve uzunca bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Fahriye Evcen’in 2. sezonda kadroda olabileceği iddia edildi.

Masumlar Apartmanı İnci'nin yerine kim gelecek? Yeni sezonda Fahriye Evcen iddiası

Masumlar Apartmanı İnci'nin Yerine Kim Gelecek?

Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncularından biri olan ve İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın daha önceden de ayrılacağı iddia ediliyor. Sezon finalinde bu gerçekleşti ve İnci, senaryo gereğince ölerek Masumlar Apartmanı dizisine veda etti.

Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasının ardından, dizinin başından beri adı geçen Ceylan karakterine Fahriye Evcen'in hayat vereceğine ilişkin iddialar yeniden ortaya atılmaya başlandı.

Masumlar Apartmanı İnci'nin yerine kim gelecek? Yeni sezonda Fahriye Evcen iddiası ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı inci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.