Masumlar Apartmanı bu akşam var mı? 20 Masumlar Apartmanı neden yok, saat kaçta başlıyor?

Masumlar Apartmanı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Salı akşamlarında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 30. bölümünün saat kaçta yayınlanacağı hakkında bilgi verildi. Peki, 20 Nisan Masumlar Apartmanı neden yok?

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisi her bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan ve aksiyon dolu sahneleriyle akıllara kazınan Masumlar Apartmanı 30. bölümüyle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşanıyor.

20 NİSAN MASUMLAR APARTMANI VAR MI?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları yayınlanıyordu. Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı yeni bölümünün 20 Nisan Salı gününde yani bu akşam saat Saat 18.30’da başlayan ve 20.20 gibi sona eren Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İftar Özel programı nedeniyle saat 20.30’da TRT 1ekranlarında olacağı ifade edildi.

Masumlar Apartmanı bu akşam var mı? 20 Masumlar Apartmanı neden yok, saat kaçta başlıyor?

MASUMLAR APARTMANI HANGİ GÜNLER OYNUYOR, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Masumlar Apartmanı 30. bölümü Ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İftar Özel programı nedeniyle 20 Nisan Salı akşamında saat 20.30’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Masumlar Apartmanı 30. son bölümünde; Neriman’ın kaçma teşebbüsü sonrasında başta Han olmak üzere herkesin bu duruma şaşırması Safiye’yi de krize sokmuştur.

Esra’nın başına gelenlerden sonra apartmandaki herkes farklı kişilerden şüphelenirken esas şaşkınlık yaratan ise Han olacaktır. Esra kendisinin bu duruma gelmesinden Han’ı sorumlu tutmaktadır. Bunu kanıtlamak için de elinden geleni yapmaya hazırdır.

Masumlar Apartmanı bu akşam var mı? 20 Masumlar Apartmanı neden yok, saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Safiye’nin aklındaki isimse başka birisidir. Esat’ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben’in odağında ise tamamen başka olaylar vardır. Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege’nin yaptığı bir hamle sonrasında işin seyri iyice değişir.

Bu esnada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden tamamen habersizdir. Han da her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelecektir.

Masumlar Apartmanı bu akşam var mı? 20 Masumlar Apartmanı neden yok, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.