Masum 316.bölümde neler oldu? Masum 316.bölüm özeti

Masum 316.bölümde neler oldu, bölüm özeti merak ediliyor. Rada’nın tehditleri akıl almaz bir hal alıyor. Koki Raşi bebeğin canını tehlikeden kurtarabilecek mi detaylar Masum 316.bölüm özetinde yer almaktadır.

Masum 316.bölümde neler oldu, bölüm özeti araştırılıyor. Rada Masum 316.bölümde ortalığı iyice karıştıracak. Raşi bebeğin canını tehlikeye atan Rada Masum 316.bölümde neler yapacak sizler için derledik. İşte, Masum 316.bölümde neler oldu, Masum 316.bölüm özetine dair her şey haberimizde.

Masum 316. Bölüm Özeti

Rada, Raşi bebeğin içinde olduğu sepeti bir ipe bağlamıştır. İpin ucu elinde bir elinde olan Rada, Raşi bebeği nehre atmakla tehdit savururken Koki gelmiştir. Rada ondan burnunu yere sürtmesini ve ondan özür dilemesini söyler. Koki burnunu yere sürterek Rada’dan Raşi bebeği bırakmasını istemiştir. Rada tehditlerini sürdürmeye devam ederken Koki bir fırsatını bulduğunda, Rada’yı boğazından yakalamıştır. Rada ondan kurtulmaya çalışırken bebeğin ipini elinden bırakmıştır. Rada Koki’yi bir tokatla etkisiz hale getirirken bebeğin ipine ayağıyla basarak Raşi’yi kurtarmaya çalışır. O sırada Ahem Gopi’yi aramaktadır. Evde kalan Modi ve Urmi’nin ailesi dualarına devam etmektedir.

Gopi suyun altında gözleri kapalı vaziyettedir. Duaların etkisi ile bir mucize gerçekleşir ve Gopi aradan geçen dakikalara rağmen gözlerini açmıştır. Koki, Rada’ya yalvarmaya devam etmesine rağmen Rada Raşi bebeği nehre atmıştır. Koki bebeği yakalamayı başarırken Gopi nehirde bulmuş olduğu demir kazığıyla sudan çıkmıştır. Modi ailesi ve Rada bu duruma inanamaz. Gopi Rada’nın yanına gelir ve onu tokatlamaya başlar. Rada ablası olduğunu söyler ve ondan durmasını istemiştir. Gopi büyülenmiş gibi kimseyi duymayarak, Rada’ya demir kazığı defalarca saplamıştır.

Masum 316.bölümde neler oldu? Masum 316.bölüm özeti

Dizi 10 yıl sonrasına gider…

Gopi hapishanededir. Mahkumlar aftan bahsederken, Gopi iyi halden dolayı 4 yıl erken çıkacağı için sevinçlidir. Kadınlar Gopi’ye ailesini sorduklarında, Gopi onlardan bahsederken iki kızı olduğunu, Vidya’nın şımarık, Mira’nın uysal olduğunu anlatmıştır. Ancak gerçek hayatta tam tersi o sırada Mira sarhoş olarak araba sürmekten polis tarafından tutuklanmıştır. Vidya polisi kardeşini bırakmaları konusunda ikna etmeye çalışır. Anlayacağınız Mira yaramaz, Vidya ise sakin bir kız olarak büyümüştür. Gopi hapisten çıkar ve polisin Mira’yı zorla götürdüğünü görürken kızın ailesine üzülerek kendini kötü hissetmiştir.

Gopi en sonunda Modi evinin olduğu yere gelmiştir. Koki için bir şal ve diğerleri için değişik hediyeler almıştır. Bu arada Tolu/Molu motosiklet ile görülmektedir, onlar motorlarıyla hırsızlık yapmışlardır. Gopi dükkandan çıktığında onlarla çarpışarak bağırmaya başlamıştır. Çocuklardan biri onu görmüş ve kardeşine söylemiştir.

Masum 316.bölümde neler oldu? Masum 316.bölüm özeti

Geri dönen ikizler Gopi’ye kelepçe takarak gözlerini bağlarlar ve bir araba ile Modi konağının önüne getirmişlerdir. Kapıda Gopi’nin gözlerini ve ellerini açmışlardır. Gopi’nin ayaklarına dokunan ikizler onun yengeleri olduğunu söylemiştir Gopi bunun üstüne duygusallaşmıştır.

Gopi içeri girdiğinde Baa’yı tekerlekli sandalyede görmüştür. Ardından Hetal, Peri ve Jigar ile hasret gidermeye başlar. Gopi Pari’ye ailesine baktığı için teşekkür ederken Koki’yi sormayı ihmal etmemiştir. Herkes birbirine bakar en sonunda Hetal Koki’nin Urmila’nın yanına gittiğini söylemiştir. Gopi oraya giderek sürpriz yapmak istediğini söylemiştir. Gopi 10 yıldır her şeyin aynı kaldığını düşünmeye başlar.

Gopi’ye yolda Jigar eşlik etmektedir. Gopi Urmi’nin evine ulaştığında, hiç değişmediğini söylemiştir. Gopi Koki’yi çamaşır yıkarken görür ve yanına gider. Koki onu görünce şaşırmıştır. Ona sarılırken göz yaşları akmaya başlar. Gopi iyi halinden dolayı 4 yıl erken çıktığını anlatır. Bu sırada Urmi gelmiştir ve Gopi’yi görünce şaşırır. Urmi Gopi’yi tanıyamaz ve Koki’yi kolundan tutarak eve götürüp kapıyı kilitlemiştir. Urmi süpürgeyle Koki’yi dövmeye başladığında Gopi ne olduğunu anlayamadan kapıya dayanır ve Koki’den ona kapıyı açmasını söyler.

Masum 316.bölümde neler oldu? Masum 316.bölüm özeti - Resim : 3

Bir süre sonra Koki kapıyı açar ve Gopi’den ağlamayı bırakmasını istemiştir. Aksi taktirde Urmi onu yine döveceğini bilmektedir. Gopi, Jigar ve Koki’ye orada neler olduğunu sorar ancak istediği cevabı onlardan alamamıştır. Bir süre sonra anne diye bağıran bir çocuk sesi duyulmuştur. Gopi heyecanla dışarı çıkmış ve Raşi’yi görmüştür. Raşi ona sarıldığında Gopi Jigar’a bakakalmıştır..

Masum 316.bölümde neler oldu? Masum 316.bölüm özeti ile ilgili etiketler masum 316.bölüm özeti neler oldu Rada öldü mü 316.bölümde neler oldu masum dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.