MasterChef Safanur bornozlu paylaşımı ile jüriyi çıldırtacak! Görenlerin ağzı yarım metre açık kaldı!

MasterChef Türkiye 2021'nin en dikkat çeken yarışmacılarından olan Safanur Bol bornozlu paylaşımı ile görenlerin ağzını yarım metre açık bıraktı. Güzelliği ve değişik saç stiliyle ön plana çıkan MasterChef Safanur pozları ile jüri üyelerini çıldırtacak.

Sezonun en çok izlenen yarışmacılardan olan ve yavaş yavaş finale doğru giden MasterChef 2021'de yarışmacıların özel hayatları da gündem konusu olmaya devam ediyor. Hem şeflerin hem de ekran başındakilerin desteklediği MasterChef Safanur verdiği bornozlu poz ile görenlerin ağzını yarım metre açık bıraktı.

MASTERCHEF SAFANUR BORNOZLU POZUYLA ŞEFLERİ ÇILDIRTACAK!

Geçtiğimiz Pazar günü elenme tehlikesi atlatan Safanur Bol, Ateş'in elenmesiyle göz yaşlarına boğulmuştu. İkilinin arasından su sızmıyordu. Ateş'i çok sevdiğini söyleyen Safanur, "Ateş'in elenmesi bana çok ağır geldi" ifadelerini kullandı.

MasterChef Safanur bornozlu paylaşımı ile jüriyi çıldırtacak! Görenlerin ağzı yarım metre açık kaldı!

Yarışmanın son bölümünün Batman'da Hasankeyf'te yayınlanmasının ardından Safanur da bornozlu paylaşımını sosyal medya hesabından yayınladı. Takipçilerinin tepkisine neden olan Safanur'un bornozlu paylaşımına, "Kimono arkadaşlar, kimono" cevabını verdi.

MasterChef Safanur kimdir, kaç yaşında? 5. eleme adayı olan MasterChef  Safanur Bol nereli?

Mehmet Şef'in saç renginden dolayı Patlıcan dediği MasterChef Safanur, bu sezon MasterChef şampiyonluğuna aday olarak gösteriliyor.

MasterChef Safanur bornozlu paylaşımı ile jüriyi çıldırtacak! Görenlerin ağzı yarım metre açık kaldı! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef safanur safanur bol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.