MasterChef ödül oyununu hangi takım, kim kazandı? 12 Kasım MasterChef ödülü ne oldu?

MasterChef ödül oyununu kim kazandı sorusu merak ediliyor. 13 Kasım MasterChef'te Fatma Nur ve Ayaz'ın kaptanlığında Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele edildi. Peki 12 Kasım MasterChef ödül oyunu kim kazandı? Eleme adayları kim oldu?

TV8'de ödül oyunu heyecanı yaşandı! Elemeden önce iki takım da kaptanları ile son kez mutfağa girdi. Bu haftanın ödül oyunu yarışmacıları her zamankinden daha fazla zorladı. Tek elleri ile yemekleri çıkaran takımlar arasından ilk aşamayı kazanan ikinci etapta performans sergiliyor. İşte, MasterChef ödül oyunu kazananı...

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM, KİM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, cumartesi günü ödül oyununda karşı karşıya geldi. MasterChef jürisi, yarışmacıların tek ellerini bağlayarak yemeklerini yapmalarını istedi. Sol ellerini kullanmadan beş farklı tabak çıkaran takımlar, kebap restoranı menüsü çıkardı. Menüde de; ezo gelin, içli köfte, kaşık salata, patlıcan kebap, künefe yer aldı.

Nefes kesen oyun sonunda jüri yemekleri değerlendirdi ve kazanan mavi takım oldu. Mavi takım, ödül oyununun ikinci aşaması için tezgah başına geçti. Bu turda ise mavi takım üyeleri Mehmet Şef'in tabağı olan terbiyeli levrek pilaki yaptı.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM, KİM KAZANDI

Somer Şef, şefliğin geleneğinde olan bir uygulamadan söz ederek Mehmet Şef'in imza yemeğini duyurdu. Mehmet Yalçınkaya, EXXEN'de yayımlanan Esnaf belgeselinde, ziyaret ettiği bir restorana, MasterChef yarışmacılarının yaptığı terbiyeli levrek pilaki yemeğini armağan etti. Somer Şef, ''Çok enteresan hikayesi olan bir restorana bırakıyor bu yemeği Mehmet Şef.'' diyerek açıklıyor.

Son üçe Görkem, Burak Kaya, Gamze kaldı. Burak Kaya üçüncü olurken, ödülü kazanan ise Gamze oldu. Görkem ise ikinci seçildi.

12 KASIM MASTERCHEF ÖDÜLÜ NE OLDU?

Haftanın ödülü güzel bir yemek ve 2023 yılı sonuna kadar geçerli olan iki kişilik yurt içi uçak bileti oldu.

MasterChef ödül oyununu hangi takım, kim kazandı? 12 Kasım MasterChef ödülü ne oldu? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.