Masterchef İsmail Tezel Çotuk kimdir? 18 Yaiındakik İsmail Tezel neler yaptı? 21 Temmuz 2020

Masterchef İsmail Tezel Çotuk Kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Masterchef 2020'nin 21 Temmuz 2020 yayınında şeflerin 2 evet 1 hayır oyu verdiği 18 yaşındakik İsmail Tezel son 16 için yarıştı. Peki İsmail Tezel Masterchef'te neler yaptı? İşte detaylar...

Masterchef İsmail Tezel Çotuk kimdir sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. 18 yaşındaki İsmail Tezel ailesiyle birlikte canlı yayına katıldı. Peki Masterchef 2020 canlı yayınında neler yaptı? İşte detaylar..

MASTERCHEF İSMAİL TEZEL ÇOTUK KİMDİR?


Bu akşam Türkiye'nin önünde jüri karşısına çıkacak olan ve üçlü düelloya kalabilmek için beş dakika süresi bulunan İsmail Tezel Çotuk, 18 yaşında. Öğrenci. Kendini ispatlamak ve annesinin dileğini yerine getirmek için yarışmaya katıldı.

Masterchef İsmail Tezel Çotuk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef İsmail Tezel Çotuk kimdir? 18 Yaiındakik İsmail Tezel neler yaptı? 21 Temmuz 2020 ile ilgili etiketler MasterChef ismail tezel çotuk kimdir masterchef 2020
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.