MasterChef'te ilk finalist belli oldu!

MasterChef Türkiye, dün akşam 128. bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmada, Serhat ve Özgül arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışmacılardan biri eleme adayı olurken diğeri de MasterChef Türkiye'nin ilk finalisti seçildi.

TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümüne ünlü şef Fatih Tutak konuk oldu ve yarışmacılardan özel bir yemek yapmalarını istedi. 

MasterChef'te 19. haftanın son eleme adayı, şeflerin üç turda verdiği oylamaların ardından kesinleşti.

Özgül ile Serhat arasında yapılan düelloda kazanarak final turuna kalan ilk yarışmacı belli oldu.

MasterChef'te ilk finalist belli oldu!

 ŞEFİN ÖZEL TABAĞINI HAZIRLADILAR

Barbun, roka sosu, domatesli yanık pilav ve taramadan oluşan şefin tabağını yapmaları istenen Özgül ve Serhat 75 dakikalık sürede hünerlerini sergilemeye çalıştı.

İLK OYUNU SERHAT KAZANDI

Sonrasında şefler yemekler hakkında değerlendirme yaptı ve verdiği puanları açıkladı. Oylama sonucunda Serhat'ın toplam 30 puan, Özgül 26 puan aldı. Böylece ilk oyunu Serhat kazandı.

İLK FİNALİST BELLİ OLDU

MasterChef'te günün ikinci oyunu yaratıcılık idi. Bu oyunda yarışmacılara verilen ana ürün "susam" oldu. Bu oyunda Özgül 21 puan, Serhat 23 puan aldı. Böylece Serhat bu oyunu da kazanmış oldu.

Üçüncü ve son oyunda ise yarışmacılardan Pekin ördeği yapmaları istendi. Bu turdaki oylama sonucunda yine Serhat birinci oldu.

MasterChef'te ilk finalist belli oldu! - Resim : 2

Böylece Serhat düelloyu kazanarak MasterChef Türkiye'de 3'lü finale kalan ilk yarışmacı oldu.

 GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Gecenin birincisi olan Serhat MasterChef finalisti olurken, kaybeden Özgül gözyaşlarına hakim olamadı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'nin çeyrek final haftasında ilk eleme adayı Emir olmuştu. Haftanın ikinci eleme adayı Barbaros olurken, son bölümde düelloyu kaybeden Özgül ise 3. aday oldu. Yarışmacılar yeni bölümde elenmemek için mücadele edecek.

MasterChef'te ilk finalist belli oldu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef2020 finalist eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.