MasterChef eleme adayı kim oldu? 7 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef eleme adayı kim oldu? 7 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim aldı merak ediliyor. TV 8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef 2020'de bu akşam eleme adayları belli oldu.

MasterChef eleme adayları belli oldu mu merak ediliyor. Bu akşam yarışmacıların kıyasıya yarıştığı MasterChef'te dokunulmazlık oyunu oynandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Eleme adayı henüz belli olmadı. Dokunulmazlığı kaybeden takımın yarışmacılarından bir isim eleme potasına gönderilecek.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Çekimleri Hadımköy Çikolata Fabrikası’nda gerçekleştirilen MasterChef dokunulmazlık oyunu izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Haftanın son eleme adayının belirleneceği dokunulmazlık oyununda kırmızı takım ve mavi takım kozlarını paylaştı. Menüde Beyoğlu Çikolatası, Truffle Çikolata, Çikolata Mousse, Islak Kek ve Petit Four vardı. Yarışmacılar bu tatlı menüyü yetiştirmek için en iyi performansı gösterdi. Dokunulmazlığın galibi henüz açıklanmadı.

MasterChef eleme adayı kim oldu? 7 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.