MasterChef Duygu elendi mi? Duygu Acarsoy bilerek mi elendi?

MasterChef Duygu Acarsoy elendi mi? Duygu Acarsoy bilerek mi elendi? MasterChef Türkiye yarışmasında 4 Ekim akşamında kim eleneceği merak konusu oldu. Oynanan bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında MasterChef eleme adayları da netlik kazandı. İşte MasterChef eleme adayları ile ilgili detaylar…

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyunu sonrasında yeni eleme adayları belli oldu. 3 Ekim akşamında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te heyecan bir kez daha doruğa çıktı. MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bu sefer de bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Şimdi herkesin aklındaki tek soru ise MasterChef Duygu elendi mi? sorusu oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de Kırmızı ve Mavi takım jüri üyelerinin verdiği menüleri özel misafirlere tatdırdı. En çok oyu alan takım Kırmızı takım oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bu oyunda istedikleri yemeği yapmakta özgür bırakıldı. Süre ise tam 35 dakikaydı. Özgül, Tanya, Serhat, Eray, Furkan ve Sefa en lezzetli tabağı çıkarmak için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı Özgül kazandı.

MASTERCHEF DUYGU ACARSOY ELENDİ Mİ?

MasterChef eleme adayları dün akşam belli oldu. Elenen isim ise Duygu oldu ve MasterChef Duygu, bilerek elendiğini söyledi.

Elenen isim Duygu oldu ve yarışmanın takipçileri, bugünkü bölümde yaşananları araştırmaya başladı. Mehmet Şef, eleme oyununun sonuçlanmasına dakikalar kala çarpıcı bir soru sordu ve "Tabağını bilerek kötü yapan biri var mı" dedi.

Duygu ise, bilerek elendiğini söyleyerek "Bir tercih yapmak zorunda kaldım, akademik kariyerim ağır bastı" dedi.

MasterChef Duygu elendi mi? Duygu Acarsoy bilerek mi elendi? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef kim elendi MasterChef Duygu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.