Mark Zuckerberg, Elon Musk'ı dümdüz edecek: Six packlerini gösterip şampiyonlarla antrenman yaptı

Elon Musk'ın kafes dövüşü teklif ettiği Mark Zuckerbeg bu teklifi kabul etmişti ve vakit kaybetmeden çalışmalara başlamıştı. Zuckerbeg antrenmanlarından paylaştığı fotoğraflar ile Elon Musk'a adeta "hiç şansın yok" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'ın sahibi Elon Musk, kendisine rakip platform çıkaran ve Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etmişti. Zuckerberg bu teklifi kabul edince herkes ikili arasındaki Kafes dövüşünü beklemeye başladı.

İkilinin 'gerçekten' dövüşeceği kesin değil ama hem Zuckerberg hem de Elon Musk en iyi kafes dövüşçüleriyle antrenmanlarına başlamış durumda.

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın UFC dövüşçüsü Georges St-Pierre ile birlikte dövüşe hazırlandığı görüntülerini paylaşmasının üzerine şimdi de Zuckerberg'den benzer bir paylaşım geldi.

Mark Zuckerberg, Elon Musk'ı dümdüz edecek: Six packlerini gösterip şampiyonlarla antrenman yaptı

ZUCKERBERG SİX PACKLERİNİ SERGİLEYİP MEYDAN OKUDU

Dövüştü Israel Adesanya’nın paylaştığı antrenman görüntülerine bakıtğımızda “Mark'ın şakası yok. Bu ciddi bir iş.” notunun eklendiğini görüyoruz.

Paylaşımlarda Mark Zuckerberg'in formu ençok dikkat çeken kısımdı. Sportif vücudunu ve kaslarını sergileyen Mark Zuckerberg, "Elon Musk'ı dümdüz edecek" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Mark Zuckerberg, Elon Musk'ı dümdüz edecek: Six packlerini gösterip şampiyonlarla antrenman yaptı - Resim : 2

Kafes dövüşüne gelirsek Zuckerberg'in bu kapışmada çok büyük bir avantajı olduğu kesin çünkü kendisi profesyonel olarak Jiu Jitsu yapıyor.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Israel Adesanya (@stylebender)'in paylaştığı bir gönderi

 

 

Mark Zuckerberg, Elon Musk'ı dümdüz edecek: Six packlerini gösterip şampiyonlarla antrenman yaptı ile ilgili etiketler Elon Musk Mark Zuckerberg Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.