Mario Balotelli'nin yeni adresi Galatasaray mı? İtalyan basını ''bitti' diye duyurdu

Geride bıraktığımız sezonun başında Süper Lig'e yükselmiş olan Adana Demirspor'a gelen ve gösterdiği performansla eski günlerine dönüş sinyallerini güçlü bir şekilde veren Mario Balotelli'nin adı, transferde en çok konuşulanlar arasına girmişti. 19 golle parlak bir sezon geçiren yıldız futbolcunun, eski kulübü Monza'ya geri döneceği öne sürülürken, İtalyan basınından flaş bir haber gündeme geldi.

Geride bıraktığımız sezonda adından söz ettiren ve 55 puanla 9. sırada yer alarak 26 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig'de başarılı bir grafik çizen Adana Demirspor, sezon boyunca yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Mavi Şimşekler'e katılan oyuncular arasında en çok dikkat çekeni ise Mario Balotelli olmuştu.

Mario Balotelli'nin yeni adresi Galatasaray mı? İtalyan basını ''bitti' diye duyurdu

İTALYAN BASININA GÖRE GALATASARAY, BALOTELLİ TRANSFERİNDE SONA YAKLAŞTI

2021/22 sezonunda çıktığı 33 resmi maçta 19 gol kaydederek beğeni toplayan Balotelli için eski kulübü Monza'ya döneceğine dair iddialar öne sürülmüştü ama İtalya'dan gelen haber gündeme bomba gibi düştü. İtalyan basınının haberine göre; Galatasaray, Mario Balotelli'nin transferinde sona yaklaştı.

Mario Balotelli'nin yeni adresi Galatasaray mı? İtalyan basını ''bitti' diye duyurdu - Resim : 2

''GİTMEK İSTERSE GİDER AMA BONSERVİS ÖDEMELERİ LAZIM''

Haberde sarı - kırmızılıların golcü oyuncunun transferini 4 milyon euro'ya bitirdiği ve Balotelli ile görüşmelere başlanacağı belirtildi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "2 yıllık daha sözleşmesi var. Gitmek isterse gider ama bonservis ödemeleri lazım. 5 Milyon Euro serbest kalma bedeli var." ifadelerini kullanmıştı.

Mario Balotelli'nin yeni adresi Galatasaray mı? İtalyan basını ''bitti' diye duyurdu - Resim : 3

''3 VEYA 4 NOKTA TRANSFERİMİZ VAR, TAKIMI BOZMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ''

Galatasaray'da yeni başkan Dursun Özbek, "3 veya 4 tane nokta transferimiz var. Takımı bozmayı düşünmüyoruz. Transfer gelişmelerine bağlı olarak bazı kararlar değişebilir ama şu andaki görüşümüz bu." şeklinde konuşmuştu.

Mario Balotelli'nin yeni adresi Galatasaray mı? İtalyan basını ''bitti' diye duyurdu ile ilgili etiketler Süper Lig Adana Demirspor Transfer mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.