Manchester United Sevilla maçı hangi kanalda?

Manchester United Sevilla maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde rövanş maçlarının heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Real Madrid, Liverpool, Manchester City ve Juventus çeyrek final biletini almıştı. Gözler ise bu hafta oynanacak, Roma-Shahktar Donetsk, M. United- Sevilla, Beşiktaş-Bayern Münih, Barcelona-Chelsea maçlarına çevrildi. Futbolseverler ise bu maçlarla ilgili araştırma yapmaktalar. Peki, Manchester United Sevilla maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Manchester United-Sevilla maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçlarının heyecanı yaşanacak. İngiliz ekibi Manchester United, İspanyol temsilcisi Sevilla'yı konuk edecek. Bu maç ile ilgili detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United, Old Trafford'ta tur peşinde olacak. Peki, Manchester United Sevilla maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

MAC_NE_ZAMAN_Manchester_United_Sevilla_mac_hangi_kanalda_saat_kactasfaf

MANCHESTER UNİTED-SEVİLLA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı TRT'de devam ediyor. İngiliz devi Manchester United, golsüz biten ilk maçın rövanşında İspanyol boğası Sevilla'yı ağırlayacak. Yarın oynanacak bu dev maç, TRT 1 ve trtspor.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçlarının heyecanı yaşanacak. İngiliz ekibi Manchester United, İspanyol temsilcisi Sevilla'yı konuk edecek.

Golsüz biten ilk maçın rövanşında çeyrek final biletini kim kapacak? Bu soru cevabını TRT ekranlarında bulacak.

Şampiyonlar Ligi Manchester United-Sevilla mücadelesi yarın saat 22.45'ten itibaren canlı yayınla TRT1 ekranlarında...

manchester_united_sevilla_macu_ne_zaman

MANCHESTER UNİTED LİVERPOOL MAÇINA HAKEM KARARLARI DAMGA VURDU

İngiltere Premier Lig’de Manchester United deplasmanına konuk olan Liverpool, sahadan 2-1 yenik ayrılırken tartışmalı pozisyonlar maça damga vurdu.

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, 3 pozisyonda penaltı beklerken Manchester United’ın gollerini atan Marcus Rashford ve Antonio Valencia’nın kırmızı kart görmesi gerektiğini savundu.

20 yaşındaki Rashford’un James Milner’a tabanıyla girdiği bir pozisyonda Liverpool tarafı kırmızı kart beklerken genç futbolcu sarı kartla cezalandırıldı.

14. dakikada attığı golden sonra taraftara koşan Rashford’un bu pozisyonda sarı kartla cezalandırılmaması akıllara 2016 yılında Mata’nın gördüğü kırmızı kartı getirdi. Mata, Arsenal maçında attığı golden sonra taraftarın arasına girdiği için kartla cezalandırılmıştı.

Karşılaşmanın 51. dakikasındaki pozisyonda ise Mohamed Salah’ın ceza sahası içinde Ashley Young tarafından düşürülmesine ‘devam’ kararı veren hakem bir başka tartışmalı karara daha imza atmış oldu.

Bu pozisyondan 3 dakika sonra Andrew Robertson’ın sol kanattan ceza sahası içine yaptığı ortaya kale önündeki Valencia eliyle müdahale etti ancak hakem oyunu devam ettirdi.

Maçın 83. dakikasında ise ceza sahası içinde topla ilerleyen Sadio Mane, Marouane Fellaini tarafından yere düşürüldü ancak hakem Craig Pawson bu pozisyonda da devam kararı verdi. Liverpool Teknik Direktörü Klopp, “Açık bir penaltı kazanmamız gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın son anlarında ise Manchester United savunmacısı Valencia’nın ayağını fazla yukarıya kaldırması sonrası Mane’nin göğsüne tekme attı. Maçın hakemi bu pozisyonda da Ekvadorlu oyuncuyu sarı kartla cezalandırmakla yetindi.

wqrwqMAC_NE_ZAMAN_Manchester_United_Sevilla_mac_hangi_kanalda_saat_kacta

CAROLE FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Galatasaray’dan kiralık olarak Sevilla’ya giden Lionel Carole, İspanya’da oldukça zor günler geçiriyor. Bir sezonluğuna gittiği kırmızı-beyazlı ekipte, sezonun ilk yarısında çok az forma şansı bulabilen 26 yaşındaki sol bek, ikinci devrede ise tamamen kesik yedi.

KADRO DIŞI VE YENİ SOL BEK

Sezonun ikinci yarısında ise daha büyük bir şok yaşayan Carole, La Liga kadrosuna alınmadı, ismi lig yönetimine verilen listeye konulmadı. Ara transfer döneminde İspanyol ekibinin bir başka sol beki olan Guilherme Arana’yı kadrosuna katmasıyla sarsılan Carole, kadro dışı bırakılmasıyla tamamen sarsıldı.

GARİP TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Sevilla yönetiminin sarı-kırmızılılardan kiralık olarak sezon sonuna kadar aldığı futbolcuya çok tartışılacak, garip bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Buna göre İspanyol idareciler, kendisini Sevilla’nın B takımında oynatma teklifinde bulundu, ancak bu teklif futbolcu tarafından kabul edilmedi.

İKİNCİ LİGDE SON SIRADALAR

Sevilla’nın ikinci takımı olan Sevilla Atletico, İspanya ikinci liginde mücadele ediyor ve şu an itibariyle 22 takımlı ligde son sırada yer alıyor. Carole sezon başında Galatasaray forması da giydiği için, FIFA’nın ‘Bir futbolcu bir sezonda en çok iki farklı kulübün formasını giyebilir’ kuralı yüzünden üçüncü bir takıma gönderilemiyor. Ancak Sevilla B takımı, aynı kulübün takımı olduğu için burada oynamasının önünde bir engel bulunmuyor.

"MANCHESTER UNİTED'İ TERCİH EDERİM"

RB Leipzig'in gözde golcüsü, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
RB Leipzig'in yıldız futbolcusu Timo Werner, yakın gelecekte Premier Lig'de forma giymeyi hayâl ettiğini söylerken, olası adreslerini de açıkladı.

Four Four Two'ya açıklamalarda bulunan Werner, "Premier Lig'de oynamak benim hayâllerimden birisi. İngiltere'de iki-üç kulüpten birinde forma giymek isterdim. Manchester United o kulüplerden birisi. Ama bu muhtemelen hemen olmayacak. İngilizcemi geliştirdiğimde olabilir! Şu anda kulübümde mutluyum." dedi.

İngiltere'de Manchester United ve Liverpool'u yakından takip ettiğini de sözlerine ekleyen Werner, şöyle devam etti: "İki takıma da oldukça yakınım çünkü çok köklü tarihleri var. Alex Ferguson yönetimindeki Manchester United her başarıyı yaşadı. Mükemmelerdi. Liverpool ise gerek stadı, gerek atmosferi olarak beni çekiyor. Ama bir gün karar vermem gerekirse, Liverpool yerine Manchester United'ı seçerim."

2016'da Stuttgart'tan transfer edilen 22 yaşındaki oyuncu geçen sezon Bundesliga'yı 31 21 golle tamamlamıştı. Werner'in bu sezon ise ligde 23 maçta 10 golü bulunuyor.

eutuetyMAC_NE_ZAMAN_Manchester_United_Sevilla_mac_hangi_kanalda_saat_kacta

POGBA TAKIMDAN AYRILABİLİR

Manchester United, rekor transfer ücretiyle kadrosuna kattığı Paul Pogba ile bu yaz yollarını ayırabilir.
2012'de bedelsiz olarak ayrıldığı Manchester United'a 2016 yazında 105 milyon euro'ya transfer olan Paul Pogba için ikinci Manchester United dönemi de kapanabilir.

The Independent'ın haberine göre Manchester United CEO'su Ed Woodward, Jose Mourinho'ya transfer için tam yetki verirken Paul Pogba'nın satışı gündeme geldi.

Kadroya yeni takviyeler yapabilmek adına bütçe açmak isteyen Manchester United, 24 yaşındaki yıldız futbolcuyu gözden çıkarttı.

Manchester United Sevilla maçı hangi kanalda? ile ilgili etiketler Manchester United Sevilla maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.