Manchester City ikinci yarı açıldı! 2-0 geriye düştüğü maçta Crystal Palace'ı 4-2 mağlup etti

Premier Lig'in dördüncü haftasında Crystal Palace'ı konuk eden Manchester City, 2-0 geri düştüğü müsabakadan 4-2 galip ayrıldı. City'de Norveçli yıldız Erling Haaland hat-trick yaparken diğer gol Bernardo Silva'dan geldi.

Manchester City, Premier Lig'in 4. haftasında Crystal Palace'ı konuk etti. Mücadelenin 4. dakikasında John Stones, kendi kalesine attığı golle konuk takımı 1-0 öne geçirdi. 21. dakikada Joachim Andersen fileleri havalandırarak skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı Crystal Palace'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI BAMBAŞKA BİR CITY VARDI

İkinci yarıda başka bir kimliğe bürünen Manchester City, 52. dakikada Bernardo Silva ile farkı bire indirdi. Ardından 62, 70 ve 81. dakikalarda City'nin yıldızı Erling Haaland sahneye çıktı ve hat-trick yaparak takımının sahadan 4-2 galip ayrılmasını sağladı.

İHA

Manchester City ikinci yarı açıldı! 2-0 geriye düştüğü maçta Crystal Palace'ı 4-2 mağlup etti ile ilgili etiketler Manchester City Premier Lig crystal palace ikinci yarı açıldı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.