Mahkum Dizisinin Cemre'si Öldü mü? Mahkum Cemre Neden Ayrıldı?

Mahkum Dizisinde canlandırdığı Avukat Cemre rolüyle büyük beğeni toplayan Seray Kaya dizinin bu akşamki bölümünde yere yığılıyor. Kaya'nın takipçileri ise, "Mahkum Dizisinin Cemre'si Öldü mü? Mahkum Cemre Neden Ayrıldı?" sorularını sormaya başladı.

Perşembe akşamlarının en çok etkileşim alan yapımı Mahkum dizisinde Avukat Cemre rolüyle dikkat çeken Seray Kaya bu akşam vedaya hazırlanıyor. Daha önceden de veda edeceği kesinleşen Seray Kaya Mahkum dizisinden ayrılığını bu paylaşımla duyurdu. Mahkum Dizisinin Cemre'si Öldü mü? Mahkum Cemre Neden Ayrıldı?

Seray Kaya'nın Mahkum dizisinden ayrılığı bu akşam gerçekleşiyor. Avukat Cemre rolüyle Savcı Fırat Bulut'un en büyük destekçisi olan karakter diziden ayrılıyor. İzleyenler ise Seray Kaya Mahkum dizisinden neden ayrıldı sorusuna yanıt aramaya başladı.

Mahkum Dizisinin Cemre'si Öldü mü? Mahkum Cemre Neden Ayrıldı?

Seray Kaya Mahkum Dizisinde Veda Etti!

Mahkum dizisinde Seray Kaya neden ayrıldı sorusu bu akşam yanıtını buldu. Dizide Fırat Bulut'un avukatı Cemre'ye hayat veren Seray Kaya,'nın hikayesi bittiği için dizi kadrosundan ayrılacağı belirtildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Kaya hakkında, ''Mahkum’da Cemre karakterine hayat veren Kaya’nın vedası birkaç bölüm daha uzadı ve başarılı oyuncu 17. Bölümde diziden ayrılacak.'' ifadelerini kullandı.

Mahkum Dizisinin Cemre'si Öldü mü? Mahkum Cemre Neden Ayrıldı? ile ilgili etiketler Seray Kaya mahkum neden ayrıldı cemre öldü mü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.