Mahkum 15. bölüm fragmanı ön izleme

Mahkum 15. bölüm fragmanı dizi severler tarafından merakla takip ediliyor. 17 Mart akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum son bölümünde; Fırat sonunda kızı Nazlı’ya kavuştu mu? İşte, Mahkum 15. bölüm ön izleme…

Mahkum 15. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Perşembe akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum son bölümünde; Sinyor’un ayak sesleri daha da yaklaşırken Barış’ın endişeleri de büyümüştür. 

Bıçağı alan gizemli kişinin ardından Fırat için karar verilir. Ona tıpkı Zeynep’e baktığı gibi gizemli bir son hazırlığı yapmıştır. Gizemli kişiden, bıçaktan artık umudunu tamamen kesen Fırat için geriye kızı Nazlı'yı kaçırmak kalmıştır.

Mahkum 15. bölüm fragmanı

Arkadaşlarıyla yol ayrımına giderken, suçlu olmayı kabullenerek Nazlı’ya kendisine yeni bir hayat kurmayı planlamaktadır. Barış'ın infaz kararından habersiz olan Fırat, kızı Nazlı'ya kavuşabilecek midir?

Mahkum 15. bölüm fragmanı ön izleme ile ilgili etiketler mahkum mahkum 15. bölüm fragmanı mahkum son bölüm mahkum ön izleme
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.