Magazin dünyasının örnek çifti ayrılıyor mu?

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olan Mustafa Sandal ve Emina Sandal çiftinin boşanacağı iddia edildi.

Aşklarıyla yıllardır konuşulan Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın evlilikleri çatırdamaya başladı. İkilinin boşanacakları iddia edildi.14 Ocak 2008'de evlenen ve iki çocukları olan Mustafa-Emina Sandal'ın yuvası çatırdıyor. Mustafa Sandal'ın evden ayrıldığını iddia edildi.

EMİNA SIRBİSTAN'A DÖNMEK İSTİYORMUŞ

Çift bu kararı bir süre gizli tutacaktı. Çünkü ailece bir reklam filminde oynamak üzere anlaşma yapıp parayı aldılar. Ayrılığın nedeni ise Emina'nın ülkesi olan Sırbistan'a dönüp şarkıcılığa devam etmek istemesi.

YALANLAMIŞTI

Ekim ayında eşiyle büyük bir tartışma yaşadığı iddia edilen Mustafa Sandal, söz konusu haberlerin tamamen hayal ürünü olduğunu belirtmişti. Gayet mutlu bir birliktelik yaşadıklarını vurgulayan şarkıcı, "Şaka mı yapıyorsunuz? Gayet mutlu bir evliliğimiz var. 14 yıldır her şey gayet güzel gidiyor" dedi.

Magazin dünyasının örnek çifti ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Mustafa Sandal emina sandal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.