Maden faciasında mahsur kalan babasının yolunu gözleyen gencin sözleri kahretti: Bu acıya dayanamam!

Bartın Amasra'daki maden ocağı patlamasında mahsur kalan babasından iyi bir haber bekleyen gencin videosu yürekleri burktu. "Ben bu acıya dayanamam" diyerek babasının mesai arkadaşlarına sarılan gencin o anları izleyenleri kahretti.

Bartın'da maden ocağında şiddetli bir patlama meydana geldi. Feci olay sırasında madende çalışan işçilerden 28'i hayatını kaybetti. İçeride mahsur kalan 15 kişi içinse çalışmalar sürüyor.

AİLELER OLAY YERİNDE MÜJDELİ HABERİ BEKLİYOR

Patlamayı haber alan maden işçilerinin aileleri de haberi alır almaz bölgeye akın etti. Meydana gelen patlama sonrası maden ocağı önünde toplanan ailelerin endişeli bekleyişleri sürüyor. Maden ocağı önünde ekiplerin dağıttığı battaniye ile ısınmaya çalışan aileler, burada maden ocağından gelecek güzel haberi umutla bekliyor.

Maden faciasında mahsur kalan babasının yolunu gözleyen gencin sözleri kahretti: Bu acıya dayanamam!

 

BABASININ YOLUNU GÖZLEYEN GENCİN SÖZLERİ KAHRETTİ

Maden ocağı önünde babasını bekleyen bir gencin sözleri ise yürekleri sızlattı. Babası adına endişelenen genç, "Ben bu acıya dayanamam" diyerek alanda gezinirken, gözü yaşlı çocuğu maden ocağı işçileri sarılarak teselli etti. O anlar izleyenlerin içini sızlattı.

 

 

 

Maden faciasında mahsur kalan babasının yolunu gözleyen gencin sözleri kahretti: Bu acıya dayanamam! ile ilgili etiketler Bartın Amasra Maden Çocuk İşçi baba aile

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.