Ludogorets Başakşehir maçı şifresiz kanalda mı?

UEFA Avrupa Ligi heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Medipol Başakşehir Bulgaristan'da Ludogorets deplasmanına çıkıyor. Temsilcimiz Başakşehir 2 puanla grubun sonunda bulunuyor. Rakibimiz Ludogorets ise 8 puan ile lider bulunuyor. İstanbul ekibi, Ludogorets karşısında UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini alarak, bir üst tura çıkma şansını son maça taşımak için mücadele edecek. Turuncu-lacivertlilerin, Avrupa kupalarında çıktığı 14 maçta 1 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 6 beraberliği bulunuyor. Lider Ludogorets ise galip gelerek gruptan çıkmak için büyük bir avantaj yakalamak istiyor. Peki, Ludogorets Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi? Detaylar haberimizde...

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 2 puanı bulunan Başakşehir, gruptan çıkma şansını sürdürmek için Bulgaristan deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmek zorunda. Medipol Başakşehir bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Dört maç sonunda 2 puanı bulunan turuncu-lacivertlilerin, gruptan çıkma şansını sürdürmek için 8 puanı bulunan lider Ludogorets'i mağlup etmekten başka şansı yok. Medipol Başakşehir'de, Ludogorets ile oynanacak maçta takımın önemli isimleri kadroda yer almayacak. Deplasmandaki olası bir puan kaybı, Abdullah Avcı'nın ekibinin Avrupa kupalarına veda etmesi anlamı taşıyacak. Peki, Ludogorets Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi? Detaylar haberimizde...

1632258_940x531

MUHTEMEL 11'LER

Ludogorets: Renan, Cicinho, Pimienta, Moti, Plastun, Abel, Goralski, Marcelinho, Wanderson, Vura, Lukoki

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Alparslan, Gökhan İnler, İrfan Can, Kerim Frei, Mossoro, Visça, Mevlüt

C GRUBU PUAN DURUMU

c_grubu

TEMSİLCİMİZ BULGARİSTAN DEPLASMANINDA

Avrupa Ligi'nde 4 maça çıkan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı ağırlıklı olarak yedek takımla çıkmayı tercih etti. Temsilcimizin henüz grupta galibiyeti bulunmuyor.

Bulgar temsilcisi Ludogorets Razgrad, C Grubu'nda 8 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 2 puanla grupta son sırada yer alan temsilcimiz Medipol Başakşehir'in gruptan çıkma şansını sürdürm
esi için kazanmak zorunda...

Grubun diğer karşılaşmasında Portekiz ekibi Braga, Alman temsilcisi Hoffenheim'ı ağırlıyacak. 7 puanla ikinci sırada bulunan Braga, 4 puanlı Hoffenheim'ı yendiği taktirde adını üst tura yazdıracak.

Medipol Başakşehir bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Dört maç sonunda 2 puanı bulunan turuncu-lacivertlilerin, gruptan çıkma şansını sürdürmek için 8 puanı bulunan lider Ludogorets'i mağlup etmekten başka şansı yok. Deplasmandaki olası bir puan kaybı, Abdullah Avcı'nın ekibinin Avrupa kupalarına veda etmesi anlamı taşıyacak.

Medipol Başakşehir kafilesini Varna Havalimanı'nda Türkiye'nin Burgaz Başkonsolosu Niyazi Evren Akyol karşıladı. Kafile buradan otobüsle, maçın yapılacağı Razgrad kentine hareket etti. Havalimanında futbolculardan imza alan koleksiyoncu Stefan Ivanov, takımı karşılamaya gelmek için 7 saat yolculuk yaptığını söyledi. Varna çevresinde yaşayan Türk kökenli vatandaşlar da çocuklarıyla beraber futbolcularla fotoğraf çekildi. Medipol Başakşehir, Razgrad'daki Ludogorets Arena'da akşam saatlerinde maç öncesi son idmanını yapacak.

FOTOARAF

LUDOGORETS MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

Ludogorets Medipol Başakşehir maçı 23 Kasım Perşembe akşamı saat 23:05'te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

EKİBİMİZ GALİBİYET PEŞİNDE

İstanbul ekibi, Ludogorets karşısında UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini alarak, bir üst tura çıkma şansını son maça taşımak için mücadele edecek. Turuncu-lacivertlilerin, Avrupa kupalarında çıktığı 14 maçta 1 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 6 beraberliği bulunuyor.Avrupa'da oynadığı 14 maçta fileleri 15 kez havalandıran İstanbul ekibi, kalesinde 23 gol gördü.

AVRUPA KULVARINDA 15. MAÇ

Turuncu-lacivertliler, Ludogorets karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 15. kez sahada yer alacak. Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 14 maçta 1 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 6 beraberliği bulunan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez yer aldığı grup aşamasında başarılı olarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor. İstanbul ekibi, Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 7 maçta, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşadı. Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarındaki tek galibiyetini, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında iç sahadaki maçta 2-0'lık skorla elde etti.

0x0-sevilla-medipol-basaksehir-canli-1503433140068

TEMSİLCİMİZİN GOLCÜSÜ VİSCA

İstanbul ekibi, Avrupa'da oynadığı 14 maçta fileleri 15 kez havalandırdı, kalesinde 23 gol gördü. Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en golcü ismi 5 gol atan Edin Visca oldu. Visca'yı, 3 golü bulunan Eljero Elia ve ikişer kez fileleri havalandıran Emre Belözoğlu ve Marcio Mossoro takip ediyor. Medipol Başakşehir'in diğer 3 golüne ise Adebayor, Napoleoni ve Doka imza attı.

AVRUPA KUPALARINDAKİ MAÇLAR

Avrupa kupalarında ilk kez 2015-2016 sezonunda mücadele eden Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla eşleşti. İstanbul ekibi, deplasmanda 2-0, evinde de 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2016-2017 sezonunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen turuncu-lacivertliler, rakibiyle İstanbul'da 0-0, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atladı. Play-off turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in karşısına çıkan Medipol Başakşehir, evinde oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmandaki karşılaşmayı da 2-0 kaybetti. Medipol Başakşehir, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge karşısında deplasmandaki ilk maçta 3-3 berabere kaldı, sahasında ise 2-0 kazanarak turu geçti. Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Sevilla'ya 2-1 yenilirken, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak elendi. İstanbul ekibi, play-off turunda elendiği için UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı. İstanbul ekibi, gruptaki ilk maçında, sahasında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile 0-0 berabere kaldı. Medipol Başakşehir, gruptaki ikinci karşılaşmasında, deplasmanda Braga'ya 2-1, üçüncü maçında ise Almanya'da Hoffenheim'a 3-1 mağlup oldu. Turuncu-lacivertliler, gruptaki dördüncü maçında ise sahasında Hoffenheim ile karşı karşıya geldi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

basaksehir-galatasaray-maci-696x503

BAŞAKŞEHİR'DE ÖNEMLİ EKSİKLER

Medipol Başakşehir'de, Ludogorets ile oynanacak maçta takımın önemli isimleri kadroda yer almayacak.

Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Mahmut Tekdemir'in yanı sıra Galatasaray maçı sonrasında hafif ağrıları bulunan Emmanuel Adebayor ve Gael Clichy, tedbir amaçlı olarak Bulgaristan'a götürülmedi.

Turuncu-lacivertli ekipte sakatlıkları süren Mehmet Batdal, Tunay Torun ve Aurelien Chedjou da bu maçta görev alamayacak.

0x0-marsilya-konya-macinda-olay-1505419900124

BİR DİĞER TEMSİLCİMİZ DE SAHAYA ÇIKIYOR

Bu akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Atiker Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ferhat, Ali Çamdalı, Mehdi, Fofana, Ömer Ali, Musa Araz, Milosevic

Marsilya: Mandanda, Rami, Rolando, Abdennour, Sarr, Amavi, Sanson, Gustavo, Thauvin, Lopez, Germain

Atiker Konyaspor, Fransa'da oynanan ilk maçta rakibine 1-0 mağlup olmuştu. Grupta 4 puanla 3. sırada yer alan Atiker Konyaspor, mücadeleyi kazanması halinde üst tur için büyük bir avantaj sağlayacak. Temsilcimiz, maçtan puanla ayrılmazsa gruptan çıkma şansını kaybedecek.

Bu maç öncesi Avusturya temsilcisi Salzburg, 8 puanla I Grubu'nda liderlik koltuğunda oturuyor. Marsilya ise 6 puanla grupta ikinci sırada, Atiker Konyaspor ile aynı puanı (4) bulunan Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ise son sırada yer alıyor.

KONYASPOR 11. RANDEVUDA

Atiker Konyaspor, yarınki karşılaşmayla Avrupa kupalarında 11. sınavına çıkacak.

Avrupa arenasında ilk kez geçen sezon mücadele eden Konya temsilcisi, tamamı UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı toplam 10 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Atiker Konyaspor, bu maçlarda attığı 4 gole karşılık kalesinde 16 gol gördü.

Konyaspor'un Avrupa kupalarında geride kalan 10 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

2016-2017 sezonu:

Atiker Konyaspor-Shakhtar Donetsk: 0-1

Gent-Atiker Konyaspor: 2-0

Atiker Konyaspor-Braga: 1-1

Braga-Atiker Konyaspor: 3-1

Shakhtar Donetsk-Atiker Konyaspor: 4-0

Atiker Konyaspor-Gent: 0-1

2017-2018 sezonu:

Olympique Marsilya-Atiker Konyaspor: 1-0

Atiker Konyaspor-Vitoria: 2-1

Atiker Konyaspor - Salzburg: 0-2

Salzburg - Atiker Konyaspor: 0-0

Ludogorets Başakşehir maçı şifresiz kanalda mı? ile ilgili etiketler Başakşehir ludogorets maçı hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.