LGS'de hangi sorular sorulacak? LGS konuları neler? İşte müfredat ve kazanımlar...

LGS'de hangi sorular sorulacak? Milli Eğitim Bakannı Ziya Selçuk, LGS konularının ilk döneme ait olacağını belirtmiş ardından müfredatın ne zaman yayımlanacağı merak edilmişti. MEB bugün LGS kapsamındaki merkezi sınavda sorulacak soruların müfredat ve kazanımları yayımladı. Peki, LGS'de hangi sorular sorulacak? LGS konuları neler? Detaylar haberimizde...

LGS'de hangi sorular sorulacak? Milli Eğitim Bakanlığı MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınavda sorulacak soruların müfredat ve kazanımları yayımladı. Bu son dakika gelişmesinin ardından LGS'de hangi sorular sorulacak? LGS konuları neler? soruları hızla sorulamaya başlandı.

LGS'de hangi sorular sorulacak? LGS konuları neler? İşte müfredat ve kazanımlar...

LGS KONULARI VE SORULARI NELER?

MEB'den yapılan açıklamada "2020 yılında gerçekleştirilecek "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav"a esas olan derslere ait konu, kazanım ve açıklamalar belirlenmiştir." dendi.

KONU VE SORULACAK SORULARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SON DAKİKA BAKAN SELÇUK'TAN AÇIKLAMA

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter'dan yaptığı açıklamada "7 Haziran 2020’de yapacağımız LGS ile ilgili merak edilen bir noktayı daha aydınlatıyoruz.
Sınavda sorulacak soruların müfredat ve kazanımlarını Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığımızın http://ttkb.meb.gov.tr internet adresinde yayımladık." dedi.

LGS'de hangi sorular sorulacak? LGS konuları neler? İşte müfredat ve kazanımlar... ile ilgili etiketler LGS lgs hangi sorular sorulacak lgs müfredat lgs konuları neler lgs sorular lgs sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.