LGS giriş belgeleri ne zaman alınacak? Nereden ve nasıl alınır? LGS'ye kaç gün kaldı 2020?

LGS 2020 giriş belgeleri ne zaman alınacak? Sınav tarihlerinin açıklanmasının ardından heyecanlı bekleyiş sürüyor. Aksi bir durum yaşanmazsa sınavların 20 Haziran tarihinde yapılacağı açıklandı. Sınava girecek binlerce aday sınav tarihlerinin açıklanmasının ardından sınav giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. İşte LGS giriş belgeleri ne zaman alınacak? Nereden ve nasıl alınır? LGS'ye kaç gün kaldı 2020? Merak edilen detaylar haberimizde...

LGS 2020 için geri sayım sürüyor. Binlerce öğrencinin gireceği sınavın tarihi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Sınava girecek binlerce aday sınav tarihlerinin açıklanmasının ardından sınav giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Aksi bir durum yaşanmazsa sınavların 20 Haziran tarihinde yapılacağı açıklandı. İşte LGS giriş belgeleri ne zaman alınacak? Nereden ve nasıl alınır? LGS'ye kaç gün kaldı 2020? Merak edilen detaylar haberimizde...

LGS 2020 NE ZAMAN?

Liselere Geçiş Sınavı 2020 yılında 20 Haziran’da gerçekleştirilecek. Covid-19’da önemli gelişmelerin yaşanması halinde yeni bir karar alınırsa bu karar yeniden duyurulacak.

LGS SINAV YERLERİ VE GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2020 yılında sınava katılacak olan adayların hangi şartlar altında sınava girecekleri ise önümüzdeki günlerde detaylı bir şekilde netleşecek. Sınava giren adayların oturma düzenleri ve diğer tüm detaylar kısa süre içerisinde duyurulacak. Öte yandan 20 Haziran tarihinde bir değişiklik yapılmaması durumunda ise Haziran ayının ilk haftasında sınav yerlerinin ve giriş belgelerinin de erişime açılması bekleniyor.

LGS giriş belgeleri ne zaman alınacak? Nereden ve nasıl alınır? LGS'ye kaç gün kaldı 2020? ile ilgili etiketler LGS Sınav 20 Haziran LGS giriş belgeleri ne zaman alınacak? LGS'ye kaç gün kaldı 2020?
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.