Leyla ile Mecnun'da Büyük Kaos! Erdal Bakkal ile İskender Arasında Yumruklaşma! Zor İkna Olundu

Exxen platformunda yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde büyük bir patlak verdiği iddia edildi. Fenomen dizisi yeni bölümleriyle tekrardan geri dönerken karakterlerden Erdal Bakkal ile İskender arasında set çekimlerde kavga çıktığı ve yumruklaşmanın son anda önlendiği kulislerden sızdı.

Leyla ile Mecnun dizisi yeni sezonuyla Exxen platformunda yayınlanmasına rağmen henüz eski tadına bir türlü ulaşamasa da bir izleyicinin dikkatinden kaçmayan hususlar bazı gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Dizinin Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt ile İskender’i Ahmet Mümtaz Taylan’ın yan yana hiçbir sahnesinin olmaması kafaları karıştırdı.

Kısa zaman sonrasında ise iki oyuncunun küs olduğu ortaya çıktı. Üstüne üstlük bu küslüğün yaklaşık 9 yıl öncesine kadar dayandığı ve dizinin TRT çekimlerinde de böyle bir hadisenin benzeri daha yaşandığı ifade edildi.

Leyla ile Mecnun'da Büyük Kaos! Erdal Bakkal ile İskender Arasında Yumruklaşma! Zor İkna Olundu

Set çalışanlarına karşı sürekli olarak kaba tutumlar sergileyen ve mobbing yaptığı belirlenen Ahmet Mümtaz Taylan’la yardımcı yönetmenin kavga ettiği ve bu yaşanan son olayın bardağı taşıran son hamle olduğu belirtildi.

Leyla ile Mecnun'un dağ başında çekilen bir sahnesinde yardımcı yönetmen, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sürekli bağırmasına ve hakaretlerine dayanamayarak, "Yeter, artık senin bağırmalarına, aşağılamalarına katlanamıyorum, evli barklı adamım ben" dedikten sonra çekimin hemen ortasında ekibiyle birlikte işi bıraktığı ve yine aynı sezonda set amiriyle birkaç kez daha “Ekibime küfretme” dedikten sonra da Taylan’ın üzerine yürüyerek yumruklaşmanın sona dan önlendiği kaydedildi.

Cengiz Bozkurt’un yaşananların sonrasında “Adam güle oynaya çekeceğimiz dizinin her gününü bize zehir etti, ben bu adamla hiçbir yerde sete çıkmam” diyerek Taylan’ın olduğu setlerde çalışmayacağını  söyledi.

Leyla ile Mecnun'da Büyük Kaos! Erdal Bakkal ile İskender Arasında Yumruklaşma! Zor İkna Olundu - Resim : 2

Netflix Türkiye tarafından yapılan yeni projede ‘Leyla ile Mecnun’ ile sezona başlamak istemeleri sonrasında tüm ekibin bu teklifi kabul etmesine rağmen Cengiz Bozkurt’un buna “Hayır” dediğinden dolayı dizinin çekilmediği öğrenildi.

Acun Ilıcalı tarafından Leyla İle Mecnun’un yayın haklarının alınması sonrasında Cengiz Bozkurt’un başlarda ikna olmadığı ama daha sonra yakın arkadaşları Ali Atay, Serkan Keskin ile Onur Ünlü’yü kıramadığı ve sette Ahmet Mümtaz Taylan’la bir araya gelinmemesi şartıyla dizide rol almayı kabul ettiği belirtildi.

Leyla ile Mecnun'da Büyük Kaos! Erdal Bakkal ile İskender Arasında Yumruklaşma! Zor İkna Olundu ile ilgili etiketler Cengiz Bozkurt ahmet mümtaz taylan leyla ile mecnun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.